ann88
Zaangażowana w BB
MoKa, od tego jesteśmy i nie czuj się winna za ten "dym" bo to nie Ty zachowujesz się niefajnie...Ojjjjj.... ja cały dzień w terenie w pracy a potem sadziłam sałatę, pietruszkę itp dla odtrucia psychiki i przepraszam nie zauważyłam co tu się dziać zaczęło.
Dziewczyny przepraszam bo tak się trochę winna czuję tej afery (ode mnie się zaczęło). Fakt czasami wpadam w strasznego doła. Wtedy właśnie piszę do Was bo jak to z siebie wyrzucę to jakoś mi od razu lepiej i dół po chwili znika. Wasze wsparcie a czasami kopy w dupę są mi bardzo potrzebne jak i Wy - te już z sukcesem i te starające się. W pracy muszę się wiecznie "szczerzyć" nikt tam też nie wie o moich problemach dlatego czasami Wam się wyżalę. Jeśli Was dołuję to przepraszam. Ja po prostu w ciągu ostatnich 4 miesięcy przeszłam trochę koszmarów i fakt jestem trochę psychicznie osłabiona. Dlatego też jestem na forum bo to wy dajecie mi siłę kiedy się dobijam (wolę to wyrzucić niż trzymać w sobie bo jak pisałam dzięki temu szybko taki stan mija).
Nie wiedziałam, że to tak wiele osób wkurza - przepraszam forum jest dla wszystkich i żeby wszystkim na nim fajnie było nie tylko mi.
Oświadczam, że już się zdecydowanie lepiej czuję i czekam na poniedziałkowe testowanie Obiecuję też już więcej nie jojczyć i stękać tu na forum i dziękuję za kopnięcie mnie w dupsko.
Głowa do góry, będzie dobrze... i rozumiem Cię, sama muszę w pracy być milusia i uśmiechnięta nawet jak nie mam na to ochoty