reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Zuzik jakiś czas temu pisałaś o tabletkach przeciwbólowych jakich nie powinno się brać w trakcie @ kobietom starającym się. Możesz mi przypomnieć jakie to były bo za grzyba nie mogę znaleźć posta [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zuzik jakiś czas temu pisałaś o tabletkach przeciwbólowych jakich nie powinno się brać w trakcie @ kobietom starającym się. Możesz mi przypomnieć jakie to były bo za grzyba nie mogę znaleźć posta [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkie które zawierają w składzie ibuprofen nie są wskazane. Zaraz poszukam post i skopiuję Ci :)

Ojjjjj.... ja cały dzień w terenie w pracy a potem sadziłam sałatę, pietruszkę itp dla odtrucia psychiki i przepraszam nie zauważyłam co tu się dziać zaczęło.
Dziewczyny przepraszam bo tak się trochę winna czuję tej afery (ode mnie się zaczęło). Fakt czasami wpadam w strasznego doła. Wtedy właśnie piszę do Was bo jak to z siebie wyrzucę to jakoś mi od razu lepiej i dół po chwili znika. Wasze wsparcie a czasami kopy w dupę są mi bardzo potrzebne jak i Wy - te już z sukcesem i te starające się. W pracy muszę się wiecznie "szczerzyć" nikt tam też nie wie o moich problemach dlatego czasami Wam się wyżalę. Jeśli Was dołuję to przepraszam. Ja po prostu w ciągu ostatnich 4 miesięcy przeszłam trochę koszmarów i fakt jestem trochę psychicznie osłabiona. Dlatego też jestem na forum bo to wy dajecie mi siłę kiedy się dobijam (wolę to wyrzucić niż trzymać w sobie bo jak pisałam dzięki temu szybko taki stan mija).
Nie wiedziałam, że to tak wiele osób wkurza - przepraszam forum jest dla wszystkich i żeby wszystkim na nim fajnie było nie tylko mi.
Oświadczam, że już się zdecydowanie lepiej czuję i czekam na poniedziałkowe testowanie :) Obiecuję też już więcej nie jojczyć i stękać tu na forum i dziękuję za kopnięcie mnie w dupsko.

adunnnia90, gratulacje z całego serducha!!! Wiedziałam, że się uda! Musiało się udać! Spokojnych 9 miesięcy. Pokazuj się u nas i dawaj znać jak Bąbelki rosną <3
Czytam Was na bieżąco :-) trzymam kciuki za Twoje naturalsy [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dwóch bobasków ;) Są dwa serduszka :) Ale to musi być cudowny widok...
Oj cudowny[emoji7] z wrażenia zapomniałam wziasc zdjecia USG... Nastepna wizyta za 2 tyg mysle ze tym razem nie zapomne o zdj to wrzuce na forum zeby ciotki mogły poznać moje fasoleczki [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjjjj.... ja cały dzień w terenie w pracy a potem sadziłam sałatę, pietruszkę itp dla odtrucia psychiki i przepraszam nie zauważyłam co tu się dziać zaczęło.
Dziewczyny przepraszam bo tak się trochę winna czuję tej afery (ode mnie się zaczęło). Fakt czasami wpadam w strasznego doła. Wtedy właśnie piszę do Was bo jak to z siebie wyrzucę to jakoś mi od razu lepiej i dół po chwili znika. Wasze wsparcie a czasami kopy w dupę są mi bardzo potrzebne jak i Wy - te już z sukcesem i te starające się. W pracy muszę się wiecznie "szczerzyć" nikt tam też nie wie o moich problemach dlatego czasami Wam się wyżalę. Jeśli Was dołuję to przepraszam. Ja po prostu w ciągu ostatnich 4 miesięcy przeszłam trochę koszmarów i fakt jestem trochę psychicznie osłabiona. Dlatego też jestem na forum bo to wy dajecie mi siłę kiedy się dobijam (wolę to wyrzucić niż trzymać w sobie bo jak pisałam dzięki temu szybko taki stan mija).
Nie wiedziałam, że to tak wiele osób wkurza - przepraszam forum jest dla wszystkich i żeby wszystkim na nim fajnie było nie tylko mi.
Oświadczam, że już się zdecydowanie lepiej czuję i czekam na poniedziałkowe testowanie :) Obiecuję też już więcej nie jojczyć i stękać tu na forum i dziękuję za kopnięcie mnie w dupsko.

MoKa to nie o jojczenie chodzi. Do dołów każdy ma prawo i każda z nas to przechodziła i na pewno nie raz będzie jeszcze przechodzic[emoji6] chodzi o negatywne myślenie i wbijanie sobie w głowę ze na pewno się nie udało bo objaw nie taki jaki powinien być albo ze ból brzucha to już na pewno na @ wspieramy się tu wszystkie i nie przez Ciebie ta awantura a przez taka jedna co sieje ferment bo tak! Zacietrzewi się taka i nie odpuści [emoji6] a Ty bardzo ładny dzień spędzony na świeżym powietrzu, kropek na pewno zadowolony[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To w takim razie musisz wykabinowac coś na poprawę stanu psychicznego ☺ bo jak już pisałam inaczej oszalejesz ! słyszałaś o książce" potęga podświadomości "? albo też o książce " dziecięce duszę "?

reklama
Świetnie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam!!! :)))

Zamienniki leku Ibuprofen, czyli te, które też go zawierają i lepiej ich unikać:
Acatar Zatoki, Aprofen, Bolinet, Brufen, Bufenik , Dip Rilif , Dolgit , Ibalgin, Ibufen, Ibum, Ibumax ,Ibupar,Iburion , Ifenin , Infex Zatoki , Kidofen , Metafen ,MIG , Milifen, Modafen , Opokan Express , Pedea, Rhinafen , Rinafen, Solpaflex , Spedifen
Chodzi też o te ibuprofeny które mają w nazwie max, super, sprint caps...

ketonalu też nie wolno brać.

Ostatnia edycja:
Do góry