reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie nic nie bolało. Czułam uklucia w jajniku po tej stronie po której była owu ale na upartego czułam je w każdym cyklu starań. Jedyna rzecz która mogła świadczyła o tym że chyba się udało to sluz.- po IUI nie ustąpił.
no każdy jest inny i inaczej organizm się zachowuje po różnej stymulacji najgorsze że to tyle trzeba czekać...

reklama
no właśnie słyszałam że może być niewiarygodny wynik przez zastrzyk i dlatego stąd moje pytanie czy w tym 13 dniu mogę już tam coś niecoś próbować się dowiedzieć :)ale już postanowiłam idę w piątek 12 na badanie a w poniedziałek lub wtorek powtórka :):)
Możesz śmiało iść w piątek. Ja dwa razy robiłam właśnie w piątek w 13 d po iui. Powodzenia

Mnie nic nie bolało. Czułam uklucia w jajniku po tej stronie po której była owu ale na upartego czułam je w każdym cyklu starań. Jedyna rzecz która mogła świadczyła o tym że chyba się udało to sluz.- po IUI nie ustąpił.

A dalej był rozciągliwy czy inny? Ile miałaś pęcherzyków? Fajnie że się odezwałaś. Dajesz nadzieję?

A dalej był rozciągliwy czy inny? Ile miałaś pęcherzyków? Fajnie że się odezwałaś. Dajesz nadzieję?

Normalnie po owu najpierw miałam taki kremowy a później sluz przed @ w ogóle znikał. W cyklu którym się udało sluz był ciągle, nie tak przejrzysty jak plodny, był bardziej biały ale też rozciagliwy

Wchodzę Ci ja na forum i widzę: 210 more... Woh jakie płodne forum. To teraz przydałoby się innej płodności!!! Pozdrowienia :)

Kath....?

reklama
Do góry