no każdy jest inny i inaczej organizm się zachowuje po różnej stymulacji najgorsze że to tyle trzeba czekać...Mnie nic nie bolało. Czułam uklucia w jajniku po tej stronie po której była owu ale na upartego czułam je w każdym cyklu starań. Jedyna rzecz która mogła świadczyła o tym że chyba się udało to sluz.- po IUI nie ustąpił.
reklama
dziękiBeger trzymam kciuki &&&
katharina203
Fanka BB :)
Ja sie leczylam w bydgoszczy a do szczesliwego in vitro podeszlam w plocku...
Bubu19821
Możesz śmiało iść w piątek. Ja dwa razy robiłam właśnie w piątek w 13 d po iui. Powodzeniano właśnie słyszałam że może być niewiarygodny wynik przez zastrzyk i dlatego stąd moje pytanie czy w tym 13 dniu mogę już tam coś niecoś próbować się dowiedzieć ale już postanowiłam idę w piątek 12 na badanie a w poniedziałek lub wtorek powtórka
MoKa
Mnie nic nie bolało. Czułam uklucia w jajniku po tej stronie po której była owu ale na upartego czułam je w każdym cyklu starań. Jedyna rzecz która mogła świadczyła o tym że chyba się udało to sluz.- po IUI nie ustąpił.
A dalej był rozciągliwy czy inny? Ile miałaś pęcherzyków? Fajnie że się odezwałaś. Dajesz nadzieję?
zuzik85
U mnie też było dużo śluzu. Był rzadki, koloru mlecznego.Mnie nic nie bolało. Czułam uklucia w jajniku po tej stronie po której była owu ale na upartego czułam je w każdym cyklu starań. Jedyna rzecz która mogła świadczyła o tym że chyba się udało to sluz.- po IUI nie ustąpił.
Pyreczka
A dalej był rozciągliwy czy inny? Ile miałaś pęcherzyków? Fajnie że się odezwałaś. Dajesz nadzieję?
Normalnie po owu najpierw miałam taki kremowy a później sluz przed @ w ogóle znikał. W cyklu którym się udało sluz był ciągle, nie tak przejrzysty jak plodny, był bardziej biały ale też rozciagliwy
reklama
Ja leczę się u dr. Hawryluka. Jestem po pierwszej niestety nieudanej iui.Ja sie leczylam w bydgoszczy a do szczesliwego in vitro podeszlam w plocku...
Podziel się: