zuzik85
Fanka BB :)
Aniko dziękuję! Chciałabym Wam przekazać trochę tej energii, dlatego jak tylko mały zasypia ja wskakuję na forum. Co tam obiad, bałagan, pranie, prasowanie... Jesteście częścią mojego życiaMelduję się! mam sporo zajeć związanych z praktykami i stąd moja nieobecnośc.jeszcze tylko jutro 3 godzinki i weekend. czujemy się z córką moją dobrze, tylko senna jestem strasznie. poza tym wszytsko dobrze. mam brzuch przytyłam około kilograma, wiec ciaza zaczyna być widoczna
M26, mnie ratowały cukierki imbirowe i woda. nigdy nie wymiotowałam, ale mdłości miałam spore. kiedy wizyta?
MagdaM, chleb upieczony? jak się czujecie z Kropkiem? jak tam spodnie? ja w weekend jadę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
Kredko, ja się nie znam na tarczycy. Dobrze, jakby Cię jakiś endokrynolog obejrzał. a jak z samochodem? nowy kupiony?
Zuzik, cudnie się Ciebie czyta bije taka energia pozytywna, ze nic - tylko chwytac! stresujesz się szczepieniami?
Lumio, gdzie się podziałas?
Nouvelle, dobrą decyzję podjęłas. zaczniesz stymulację, a tak naprawdę kontrolę zrobi Twój lekarz. powodzenia!
MArzen, schowałas się??
Nie zdawałam sobie sprawy, że mogą być we mnie takie pokłady energii, co to dziecko robi z człowiekiem! W nocy pobudki co 3 godziny, w dzień zero snu, a czuję się taka...silna! Dawniej jak nie spałam z 8 godzin, to w dzień "nie dotykać, nie wchodzić w drogę", a teraz mogę góry przenosić
Tak, obawiam się szczepienia, zastanawiam się jaki wariant wybrać, bo od pierwszego zależy cały dalszy tryb. Tyle się słyszy o tych szczepionkach, tu zwykłe, tu skojarzone. Takie, siakie... Każda ma plusy i minusy. A dzień decyzji nadchodzi wielkimi krokami. Muszę to jakoś ogarnąć. Później będę Wam przyszłe mamusie służyć radą i doświadczeniem ;D
&&&&& za Wasze działania, badania, starania, wizyty! &&&&& :***