zuzik85
Fanka BB :)
Aniko dziękuję! Chciałabym Wam przekazać trochę tej energii, dlatego jak tylko mały zasypia ja wskakuję na forum. Co tam obiad, bałagan, pranie, prasowanie...Melduję się! mam sporo zajeć związanych z praktykami i stąd moja nieobecnośc.jeszcze tylko jutro 3 godzinki i weekend. czujemy się z córką moją dobrze, tylko senna jestem strasznie. poza tym wszytsko dobrze. mam brzuchprzytyłam około kilograma, wiec ciaza zaczyna być widoczna
M26, mnie ratowały cukierki imbirowe i woda. nigdy nie wymiotowałam, ale mdłości miałam spore. kiedy wizyta?
MagdaM, chleb upieczony? jak się czujecie z Kropkiem? jak tam spodnie? ja w weekend jadę coś kupić, bo już mi niewygodnie.
Kredko, ja się nie znam na tarczycy. Dobrze, jakby Cię jakiś endokrynolog obejrzał. a jak z samochodem? nowy kupiony?
Zuzik, cudnie się Ciebie czytabije taka energia pozytywna, ze nic - tylko chwytac!
stresujesz się szczepieniami?
Lumio, gdzie się podziałas?
Nouvelle, dobrą decyzję podjęłas. zaczniesz stymulację, a tak naprawdę kontrolę zrobi Twój lekarz. powodzenia!
MArzen, schowałas się??
Nie zdawałam sobie sprawy, że mogą być we mnie takie pokłady energii, co to dziecko robi z człowiekiem! W nocy pobudki co 3 godziny, w dzień zero snu, a czuję się taka...silna! Dawniej jak nie spałam z 8 godzin, to w dzień "nie dotykać, nie wchodzić w drogę", a teraz mogę góry przenosić
Tak, obawiam się szczepienia, zastanawiam się jaki wariant wybrać, bo od pierwszego zależy cały dalszy tryb. Tyle się słyszy o tych szczepionkach, tu zwykłe, tu skojarzone. Takie, siakie... Każda ma plusy i minusy. A dzień decyzji nadchodzi wielkimi krokami. Muszę to jakoś ogarnąć. Później będę Wam przyszłe mamusie służyć radą i doświadczeniem ;D
&&&&& za Wasze działania, badania, starania, wizyty! &&&&& :***