reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madziu moje TSH 0.16 ( 0.27-4.2 norma)

Poza tym dzuewczyny mialam o wynikach napisac. Byly robione 7 dni po owulacji:
Kwas foliowy - 14.1 (3.5-16)
B12 - 499 (197-771)
LH 7.4
FSH 4.0
I taka tabelka ze w fazie luteal fsh 2-8 a lh 1-11

Progesteron 44.2 i tu pisze tylko ze w mid luteal powinien byc powyzej 22

Testosteron 0.9 (0.3-1.7)
prolactyna 337 (102-496)

T4 17.3 (12-22)
T3 2.17 (1.3-3.1)

A z takich ogolnych to zle mi tylko wyszly krwinki czerwone 4.89 (3.8-4.8) wiec nie wiem co znaczy jak podwyzszone?

Jakby ktoras zerknela czy powinnam cos podniesc lub obnizyc i co mam zrobic z tym tsh??????

reklama
Jestem załamana... już nie wiem co mam robić ;( Zadzwoniła do mnie przed chwilą baba z kliniki i powiedziała, że nie ma jutro mojego lekarza i najwcześniej na kiedy może mnie do niego umówić to 12 maj... ;( jutro mam mieć 1 dc i miałam przygotować się do następnej iui a teraz to wszystko się poszło rypać... ;( nie wiem co mam robić.... ryczę jak bóbr a muszę do pracy iść

Wizytę u innego lekarza zaproponowała mi ta baba... ale ten do którego ja chodzę jest najlepszy w tej klinice chodziłam tam wcześniej do innego to w ogóle nic nie robił. Nie chcę też tak skakać z kwiatka na kwiatek... zastanawiam się czy nie zadzwonić do mojego gina do którego normalnie chodzę, żeby stymulacje zrobić po prostu.... nie wiem co mam zrobić naprawdę. Czy iść rzeczywiście do kogoś innego...

reklama
Nouvelle a nie możesz zacząć u kogoś innego, ale z góry na kontynuację zarejestrować się u swojego? I jeśli to tylko kwestia braku miejsc, anie np. urlopu lekarza, to pisać/dzwonić tam codziennie i pytać czy się coś nie zwolniło. Ja tak robiłam jak, z braku miejsc, chcieli mnie do innego lekarza w trakcie zapisać:/

Do góry