Fado123
Fanka BB :)
Tak ,na pewno, trzeba sprawdzić przyrost po 48h ,który masz dc?Hej moja beta wyszła 47,50 czy to napewno ciąża z góry dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ,na pewno, trzeba sprawdzić przyrost po 48h ,który masz dc?Hej moja beta wyszła 47,50 czy to napewno ciąża z góry dziękuję
A który masz dc ?Witam, mam bete na poziomie 6,8 co to moze oznaczac? Wczesna ciaze? Moj lekarz mi napisal, ze to nic nie znaczy
Mam nieregularne miesiączki ale według lekarza miesiączke powinnam dostać 11 grudnia. A miesiączki nie ma
Nie wiem czy dobrze liczę ale 35 dc.A który masz dc ?
Powtorz po 48h ,ale uważam że beta juz spada , że była to biochemiczna i trzeba na okres czekacNie wiem czy dobrze liczę ale 35 dc.
Jutro idę rano na powtórkę. Ale już jestem zalamanaPowtorz po 48h ,ale uważam że beta juz spada , że była to biochemiczna i trzeba na okres czekac