Jotka_
Fanka BB :)
Biochemiczna. Przykro mi. Mam za sobą 3, ale uwierz, ze to lepsze niz poronić w późniejszym stadium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie , miesiączka opóźniona o 20 dni, Beta Hcg <0,100 mIU/ml
ginekolog stwierdziła cyste na jajniku, czy to możliwe, że cysta powoduje brak miesiączki ???
Jesteś w ciąży gratuluję. Beta powinna wzrastać prawidłowo o 66% co 48 godz. Myślę, że lekarz zleci powtórkę badania, ponieważ na usg pęcherzyk widoczny jest ok 6 tyg. przy bhcg min. 1000. Organizm każdej kobiety jest różny, więc to tez nie jest reguła. Powodzenia i rośnijcie zdrowo.Witam może mi pomożecie przed wizytą u lekarza uspokoić trochę głowę . Ostatnio zrobiłam test jedna kreska mało co widoczna za parę dni kolejny kreska już bardzo widoczna poszłam na badanie bety ale z tego wszystkiego mam taki mętlik że chyba nie chce go umieć pojąć pomocyyy
Dziękuję bardzo za pomocJestes w ciąży
Tak to ok 3-4 tydzień normy powinnas mieć na wyniku podaneWitam dzisiaj robiłam hcg i był wynik 134,20 czy to początek ciąży
Jesteś w ciąży [emoji4] po 48h zrób przyrost czu wzrasta prawidłowo.Witam
Dzisiaj robiłam badania beta. Nie wiem jak interpretować ten wynik [emoji85][emoji85]