U mnie dziś 11 dzień robilam test płytkowy jedna kreska a beta z krwi 2.3 moze ovitrelle fałszować?Kochana wydaje mi się że to jeszcze ovitrelle , u mnie 15 dni po 0.8 a 11 dnia ładna druga kreska ( zrobil mnie w bambuko
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Po 11 dniach beta powinna być większa powyżej 5 jeśli doszło do zapłodnienia((U mnie dziś 11 dzień robilam test płytkowy jedna kreska a beta z krwi 2.3 moze ovitrelle fałszować?
Tez mi się tak wydaje tylko zastrzyk bralam o 17 godzinie a IUI mialam następnego dnia o 11 godz więc nie wiem do końca kiedy pękł pęcherzyk jak to liczyć. IUI było 9 kwietniaPo 11 dniach beta powinna być większa powyżej 5 jeśli doszło do zapłodnienia((
Serduszkowelove
Kochana ja myślę, że jakbym poszła wtedy jak zobaczyłam 2 krechy 11 dni po ovitrelle a 10 po iui to bym niestety się mocno rozczarowała bo pewnie beta by była powyżej 5, a tak 14 dni po ovitrelle mialam jeszcze 0.8 (( przepraszam że tak pisze ale jeśli by była ciaza to beta był była powyżej 5Tez mi się tak wydaje tylko zastrzyk bralam o 17 godzinie a IUI mialam następnego dnia o 11 godz więc nie wiem do końca kiedy pękł pęcherzyk jak to liczyć. IUI było 9 kwietnia
Ja też tak myślę, 30 zł to nie duzo zrobie w piatarek betę jeszcze raz tak jak mi kazali w klinice bo robilam to w nieczech , i umawiam się do waway na in vitroKochana ja myślę, że jakbym poszła wtedy jak zobaczyłam 2 krechy 11 dni po ovitrelle a 10 po iui to bym niestety się mocno rozczarowała bo pewnie beta by była powyżej 5, a tak 14 dni po ovitrelle mialam jeszcze 0.8 (( przepraszam że tak pisze ale jeśli by była ciaza to beta był była powyżej 5
Ja też mam czasem myśl poddać się i żyć (ale 31lat Amh 1.4) ale czym żyć. Każdemu mówię że mój cel w życiu to mieć dzieci ;( i nie widzę innego celu nie umiem go znaleźć. Popadam w depresję; mąż tego nie rozumie bo ja chcę na już a tak się nie da; że powinnam hobby sobie znaleźć ale ja nie widzę w tym sensu ;(Dziewczyny Wy też tak macie że Wam się wydaje że żyjecie w zawieszeniu. My z mężem od roku jesteśmy w rozkroku, nic nie możemy zaplanować bo przecież próbujemy i mogę być w ciąży potem się okazuje że trzeba kolejne badania czekanie na wyniki potem znów badania wszystko się odwleka a my dalej bez ciąży i bez zrealizowanych innych planów. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany pracy, ale tu jest podobnie przecież może w końcu się uda i zajdę w ciążę i co wtedy jak w nowej będę na okresie próbnym. Mam wrażenie że tkwię z życiem w miejscu czasem mnie to dobija wiem że jeśli się uda to to wszystko nie będzie miało znaczenia, ale nie raz mam ochotę się poddać
Można jeszcze składaćDziewczyny pytanie z innej beczki w ogóle ale może mi pomożecie( jest wśród nas księgowa? czy można jeszcze złożyć korektę pitu ? Mąż odprowadzał do innego miasta i dopiero od tego roku na Gdańsk! (( a potrzebujemy pitu do dofinansowania ((
Serduszkowelove
Jestem z Gdańska! A Ty skad ? ♡
reklama
Hehehe po środku nas to chyba mazury ;p bo ja podlaskie ;p dokładnie SiemiatyczeJestem z Gdańska! A Ty skad ? ♡
Podziel się: