reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Pokój z nami na razie
Trochę dziwnie bo zawsze mówiłam i pisałam Młody a tu taka niespodzianka bo to u mnie takie cyrki, zawsze się coś wykrzaczy. Chłopak byłby tańszy w utrzymaniu 😁
Mówiłam że mogą mi ją przywieźć ale chyba dobrze jej tam 🤣
Gratulacje z calego serca! ♥️ Czy dobrze kojarzę, ze Dominik będzie teraz zamieniony na Dominikę?:-) To ci niespodzianka! Zdrowka dla Was!

Trzymam kciuki! To co w poniedziałek wywoływanie?
U mnie 2,3 cm człowieczka, rączki nóżki! Cudo!
Winwin- gratulacje z calego serca!♥️ !! Mamy to! jak to mówią!
Nie bylo mnie tu trochę, ale jak wpadlam to same cudowne wiesci od Was ! i oby tak dalej!! Jak forma? sennosc jest? :-)

Winwin- gratulacje z calego serca!♥️ !! Mamy to! jak to mówią!
Nie bylo mnie tu trochę, ale jak wpadlam to same cudowne wiesci od Was ! i oby tak dalej!! Jak forma? sennosc jest? :-)
Dziękuję, dzisiaj 10+0 i mam wrażenie że ciążowe dolegliwości powoli zanikają. Coraz mniej mdlosci i zmęczenia. Teraz za to mam problem ze snem 😉 ale jestem pozytywnie nastawiona. Za tydzień zrobię nifty a za 2 tyg pappa 😀

reklama
Werka jak milo Cie widziec :) co u Was ??? Krokus a jak mala Ninka?
Ania miala dzis bilans 16 mies, ma juz 85 i 11,5kg biega jak nakrecona
Cześć. Dzięki, że pytasz. Maluszek zaraz kończy pół roku. Nie wiem kiedy zleciało. Za chwilę zaczynam rozszerzanie diety. Jest niesamowicie pogodnym i łaskawym dla nas dzieckiem, uśmiecha się większość czasu, sypia dobrze, jest całkowicie na moim mleczku. Jeszcze na brzuch się nie przekręca sama ale chyba już niedługo bo próbuje. Zęby pierwsze też chyba będą szły bo wszystko gryzie i niesamowicie się ślini, trochę też marudzi czasem.
Twoja Ania też rośnie błyskawicznie.

Do góry