A bezkofeinowa herbata Ci nie smakuje? Są ludzie na tym świecie którzy nie przepadają za wodą. Wiem coś o tymBoże ja nie myślałam że będę tak panikować i przeżywać to wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bezkofeinowa herbata Ci nie smakuje? Są ludzie na tym świecie którzy nie przepadają za wodą. Wiem coś o tymBoże ja nie myślałam że będę tak panikować i przeżywać to wszystko
Ja akurat wodę lubię i nie mam z nią problemu ale jak jest cieplej za oknem bo w taką pogodę to się ciepłego chceA bezkofeinowa herbata Ci nie smakuje? Są ludzie na tym świecie którzy nie przepadają za wodą. Wiem coś o tym
To spoko. Pij ciepłą wodęJa akurat wodę lubię i nie mam z nią problemu ale jak jest cieplej za oknem bo w taką pogodę to się ciepłego chce
Mozesz go przestać trzymać o ile oczywiście nie masz krwawien i nie zaraz po aplikacji globulkiDziewczyny mam trochę intymne pytanie, jak to jest albo było u was z seksem na początku ciąży ? Bo ja to się trochę boję i od dnia przed transferem trzymam chłopa w celibacie a lekarza zapomniałam wczoraj zapytać
Nie mam krwawień, żadnych mocnych skurczy, nic się nie dzieje , tylko ja się tak boję trochęMozesz go przestać trzymać o ile oczywiście nie masz krwawien i nie zaraz po aplikacji globulki
Dziewczyny mam trochę intymne pytanie, jak to jest albo było u was z seksem na początku ciąży ? Bo ja to się trochę boję i od dnia przed transferem trzymam chłopa w celibacie a lekarza zapomniałam wczoraj zapytać
Nie bo to kompletnie bez sensu, one fizjologicznie beda wzrastaly i badanie nic nie powie.Powiedzcie czy badałyście d-dimery jak się okazało że jesteście w ciąży?
Bo mi kazała to zbadać immunolog co badania u niej robiłam zanim się do Paśnika dostałam