Artemida90
Fanka BB :)
można pisac tutaj na prywatnej wiadomościWitam , czy mogę prosić o kontakt do Pani aby porozmawiać i podpytać o więcej informacji? Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można pisac tutaj na prywatnej wiadomościWitam , czy mogę prosić o kontakt do Pani aby porozmawiać i podpytać o więcej informacji? Pozdrawiam
ja jestemHej. Czy jest tu ktoś jeszcze?
nie ja nie miałam transferu do punkcji. Ale tak po nim są wzdęcia bo to są niestety skutki uboczne. Wzdęcia mogą byc tez po punkcji i od Twojego progesteronu - bo również go wytwarzaszJa właśnie mam pierwsze podejście do in vitro. W piątek mam transfer. Powiedz mi czy ty dostawałaś progesteron 3x po 2 kapsułki dopochwowo od punkcji ? Ja mam mega wzdęcia i chyba po tym
miało być po punkcji - ja miałam tylko crionie ja nie miałam transferu do punkcji. Ale tak po nim są wzdęcia bo to są niestety skutki uboczne. Wzdęcia mogą byc tez po punkcji i od Twojego progesteronu - bo również go wytwarzasz
crio czyli mrożony, miałam zdroczony transfer ze względu na duża ilość pęcherzyków - 36Crio? Nawet nie wiem co to