reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za transfery a wy trzymajcie kciuki za estradiol, nie wiem czy może odwołać transfer jak nie urośnie jadę zaraz na badania a później do pracy. Ciężko jechać dzisiaj do pracy po 2 tygodniach wolnego...
Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodą :) robisz badania w klinice czy gdzieś u siebie w labo ?

Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodą :) robisz badania w klinice czy gdzieś u siebie w labo ?
Byłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.

Byłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.
Czyli dobre wieści ❤️

hej dziewczyny pisze do ws o rade jestem po 3 nieudanym transferze na cyklu na turalnym dzisiaj popoludniu mam wizyte u lekarza podobno p 3 tnieudanych transferach przechodzi sie do diagnostyki
powiedzcie jak bylo u was
co trzeba diognozowac jakie badanie zrobic ??
immunologie czy kolposkopie??
prosze o cenne rady bo zaczynam sie martwic
Jesli dobrze rozumiem to na program sa tylko 4 transfery?? a ja mielam juz 3 wiec chciałabym zeby ten 4 byl dopieszczony
ostatnio po transferze miałam wypisany oprocz cyclogestu i duphastonu i clexane miałam encorton i 2 zastrzyki decapeptylu

reklama
Dobrze ze zwróciłaś uwagę :) ja jestem zdania że każdy jest człowiekiem i może się pomylić, dlatego zawsze pilnuje swojego interesu i sprawdzam wszystko 5 razy i kontroluje 🤣

Opóźnić transfer? A Ty nie zaczęłaś brać proga? Bo przecież transfer musi być 5 dni po rozpoczęciu suplementacji proga i takie wydłużanie chyba nie jest możliwe (albo przynajmniej niestandardowe)? Kiedy będziesz mieć wyniki?

Do góry