reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za transfery a wy trzymajcie kciuki za estradiol, nie wiem czy może odwołać transfer jak nie urośnie jadę zaraz na badania a później do pracy. Ciężko jechać dzisiaj do pracy po 2 tygodniach wolnego...
Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodą :) robisz badania w klinice czy gdzieś u siebie w labo ?

Trzymam kciuki żeby niski estradiol nie był przeszkodą :) robisz badania w klinice czy gdzieś u siebie w labo ?
Byłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.

Byłam u siebie w klinice mam 40 minut bez korków. Jeszcze musiała mnie dwa razy kluc bo pytam czemu jedna probówka a ostatnio trzy były, popatrzyła i przeprosiła nie zauważyła że jeszcze są inne badania...
Z plusów wiem że może mi zwiększyć do 6 dziennie estrofem i małe prawdopodobieństwo aby się nie odbył transfer, co najwyzej opozni.
Czyli dobre wieści ❤️

hej dziewczyny pisze do ws o rade jestem po 3 nieudanym transferze na cyklu na turalnym dzisiaj popoludniu mam wizyte u lekarza podobno p 3 tnieudanych transferach przechodzi sie do diagnostyki
powiedzcie jak bylo u was
co trzeba diognozowac jakie badanie zrobic ??
immunologie czy kolposkopie??
prosze o cenne rady bo zaczynam sie martwic
Jesli dobrze rozumiem to na program sa tylko 4 transfery?? a ja mielam juz 3 wiec chciałabym zeby ten 4 byl dopieszczony
ostatnio po transferze miałam wypisany oprocz cyclogestu i duphastonu i clexane miałam encorton i 2 zastrzyki decapeptylu

reklama
Dobrze ze zwróciłaś uwagę :) ja jestem zdania że każdy jest człowiekiem i może się pomylić, dlatego zawsze pilnuje swojego interesu i sprawdzam wszystko 5 razy i kontroluje 🤣

Opóźnić transfer? A Ty nie zaczęłaś brać proga? Bo przecież transfer musi być 5 dni po rozpoczęciu suplementacji proga i takie wydłużanie chyba nie jest możliwe (albo przynajmniej niestandardowe)? Kiedy będziesz mieć wyniki?

Do góry