Dzięki za informację. Oby u mnie też pozytywnie się to skończyło...Tak generalnie w poprzednich miałam tez +\- w tych granicach (ja tylko sztuczny)
reklama
też polecam te dwie apkiTak czy siak już z górki
ja korzystam z himommy! i Preglife
Karolina_123
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś była na długim protokole, była wprowadzona w stan menopauzy i rozpoczynała stymulację nie mając okresu?
Dziwne, bo nadal go nie mam i nawet nie czuję, że ma przyjść i trochę się martwię, że coś jest nie tak.
Dziwne, bo nadal go nie mam i nawet nie czuję, że ma przyjść i trochę się martwię, że coś jest nie tak.
a.może.ciążaa
Zaciekawiona BB
A mogę zapytać jakie nasienie ma Twój mąż? Macie problem z ilością, ruchliwością?wiesz u mojego suple to chyba tylko robią dobrze na głowę, bo całą robotę robi Tamoxifen. Same suple nic nie ruszają wyników
LadyCaro
ze wszystkimA mogę zapytać jakie nasienie ma Twój mąż? Macie problem z ilością, ruchliwością?
Te wyniki są od sasa do lasa tak naprawdę.
Ilość najgorsza jaką mieliśmy to była 3mln/ml, najlepsza pewnie koło 20mln/ml. Ruchliwość była ze 40%, a była i z 10%. Morfologia była i 0% i 3%. Także u nas to naprawdę nie wiem od czego to zależy.
Sunflowerxxx
Ja w 16dc (dwa razy).Dziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer zarodka mrożonego?
a.może.ciążaa
Zaciekawiona BB
a u Ciebie wszystko dobrze hormonalnie? Co dodatkowo było powodem do in vitro?ze wszystkim
Te wyniki są od sasa do lasa tak naprawdę.
Ilość najgorsza jaką mieliśmy to była 3mln/ml, najlepsza pewnie koło 20mln/ml. Ruchliwość była ze 40%, a była i z 10%. Morfologia była i 0% i 3%. Także u nas to naprawdę nie wiem od czego to zależy.
LadyCaro
U mnie wszystkie hormony w normie, owulacje swoje ładne, endo grube i progesteron na bardzo dobrym poziomie.a u Ciebie wszystko dobrze hormonalnie? Co dodatkowo było powodem do in vitro?
Zdecydowaliśmy się na ivf przez czynik meski i lata niepowodzeń. Przed samym transferem wyszły mi polipy, mikropolipy i przerosty endometrium, które miałam usuniętete w histeroskopii jak i również miałam antybiotyk na przewlekłe zapalenie endometrium.
Każda z nas miała takie wrażenie pewnie nie raz. Że znowu zaczyna od początku. I nie zna wyniku finalnego, niestety przykre to.wiem
ja niestety i tak jestem w punkcie wyjścia. To jest takie przykre - to było parę miesięcy ciężkiej pracy dla mnie, zastrzyki, histero, tylko się wydarzyło a jestem dokładnie w tym samym miejscu co w lipcu.
Tamoxifen - to nie jest lek przy raku piersi?wiesz u mojego suple to chyba tylko robią dobrze na głowę, bo całą robotę robi Tamoxifen. Same suple nic nie ruszają wyników
reklama
Mi też po tej histeroskopii i łyżeczkowaniu - (był przerost endometrium)- wynik wyszedł- endometrium polipowate. Lekarz mówił że może to dobrze bo znamy przyczynę bichemu. Być może u ciebie transfer nie wyszedł bo endo nie zdążyło się zregenerować aby przyjąć zarodek. Wszędzie przecież piszą że trzeba min 3m-ce odczekać po łyżeczkowaniu. Nie jestem lekarzem wiadomo, ale może coś w tym jest.U mnie wszystkie hormony w normie, owulacje swoje ładne, endo grube i progesteron na bardzo dobrym poziomie.
Zdecydowaliśmy się na ivf przez czynik meski i lata niepowodzeń. Przed samym transferem wyszły mi polipy, mikropolipy i przerosty endometrium, które miałam usuniętete w histeroskopii jak i również miałam antybiotyk na przewlekłe zapalenie endometrium.
Ja histero miałam na koniec listopada, w połowie stycznia mam wizytę i zaczynam stymulację. Nie wiem kiedy ewentualnie transfer. Jestem już na antykoncepcji.