reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ale histero to nie łyżeczkowanie więc chyba nie ma co porównywać. Ta histero była.robiona po to, żeby zwiększyć szanse na powodzenie transferu
Wiem że pod zastaw histero nie ma oczyszczania ale coś wycinali? U mojej przyjaciółki teraz pp histero już krwawi 2 tygodnie też nie wie czemu. Ja się kompletnie nie znam, miałam skierowanie po łyżeczkowaniu z Kopernika ale moja lekarka stwierdziła że nie mam wskazania i żeby sobie darować.

reklama
Wiem że pod zastaw histero nie ma oczyszczania ale coś wycinali? U mojej przyjaciółki teraz pp histero już krwawi 2 tygodnie też nie wie czemu. Ja się kompletnie nie znam, miałam skierowanie po łyżeczkowaniu z Kopernika ale moja lekarka stwierdziła że nie mam wskazania i żeby sobie darować.
Polip i przerosty endo usuwali, plamiłam max 2 dni

Krew już upuszczona, czekam na przyrost bety ❄️ ale test chyba dziś ciemniejszy 🥹

Załączniki

• IMG20241230080946.jpg
    IMG20241230080946.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 114
Dziewczyny w piątek mamy badania potrzebne do rozpoczęcia procedury.
Napewno będą mi robic wymazy tak coś wspomnieli ale kwestia tego czy sie wstrzymać z seksem czy nie ma takiej potrzeby?

reklama
Dziewczyny w piątek mamy badania potrzebne do rozpoczęcia procedury.
Napewno będą mi robic wymazy tak coś wspomnieli ale kwestia tego czy sie wstrzymać z seksem czy nie ma takiej potrzeby?
Wstrzymaj się. Mój mąż miał bakterie w spermie a ja zapomniałam o tym (przecież rozbiliśmy jemu badania) i wspolzylismy 1 czy tam 2 dni przed właśnie biocenozą pochwy i wyszedł mi stan pośredni. Podejrzewam, że właśnie przez współżycie. Bardzo rzadko mam jakieś infekcje.

Do góry