reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda

Hej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda
pamiętaj że klasa to tylko ocena wizualna😉 każda blastka to szansa na ciążę.

Miałam w listopadzie punkcję i leżałam na sali z dziewczyną która ma 2 letniego synka z blastki 2bc a teraz miała podaną 3aa i się nie udało.

Dziewczyny, w te Święta życzę Wam przede wszystkim kolejnych pokładów siły do dalszej walki, a tym, które już są na dobrej drodze, aby nic nie zakłóciło już Waszego spokoju. 🍀

My dostaliśmy przed chwilą swój prezent pod choinkę w postaci jednej jedynej ❄️, która mam nadzieję spełni nasze marzenie już w styczniu.

Ja w Naturalnej miałam cień cienia 5 dni po okresie to nie wiem który dzień na transferowe, ale na pewno nie 6dt, jak liczę że 28 dni cykl. Teraz ten cień to mi pyskuje w domu 4 latka :)

To jest akurat bardzo słaby przykład pod tym kątem. Bo na 99,9% po prostu przesunęła Ci się owulacja.
Ja zaszłam w ciąże w okolicach 33 dnia cyklu. Czy to oznacza, że mój pozytywny test, który był jakoś w 50dc był pozytywny dopiero 19 dni po spodziewanym okresie? No nie, był typowo 14dpo (nie testowałam wtedy wcześniej)

Kochana ja mam córeczkę z 2 BB więc masz dużo lepszy zarodek 🥰🥰

reklama
Do góry