reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dopiero będę miała wizyty monitorujące poprostu wstepny termin ma zarezerwowany na 27 dc i to mnie trochę zmartwiło bo nie słyszałam właśnie o tak późnych transferach. W każdym razie wszystko do obgadania jeszcze z lekarzem i pewnie też zależnie od endometrium.

Super 😀 to teraz niech kropek się ładnie wgryza 🥰
Super trzymam mocno kciuki 👊

reklama
U Sydora.
Nie jeszcze bo nie miałam jeszcze wizyty.
Wydaje mi się że on nie uznaje immunologii i nie wiem jak zareaguje Na to że robiłam dodatkowo badanie .
A tak wgl to czy ewentualnie ginekolog może przepisać takie leki jak acoffil czy encorton? (Te leki co immunolog by przepisał?
Accofil na pewno ginekolog może, bo mnie prosili o przesłanie badań z Katowic przed transferem, żeby podjąć decyzję czy przepisać czy nie.

Dzięki😁 Dobrze że jestem uprzedzona😄 a siniaki zostają po nim jak po heparynie czy raczej nie?
Nie powinny. Ja miałam na początku takie Ala nie widoczne siniaki 😹 nie było widać a wiedziałam ze mnie obszar boli w tym miejscu, max dwa dni. Ostatnio mam czerwone plamy od płynu na brzuchu . Przerzuciłam się na boczki i jest nawet lepiej bo płyn boli max noc ( chyba mam tam po prosty więcej tłuszczu 🤣🤣🙈)

U Sydora.
Nie jeszcze bo nie miałam jeszcze wizyty.
Wydaje mi się że on nie uznaje immunologii i nie wiem jak zareaguje Na to że robiłam dodatkowo badanie .
A tak wgl to czy ewentualnie ginekolog może przepisać takie leki jak acoffil czy encorton? (Te leki co immunolog by przepisał?
Wydaje mi się , że tak. Swojej gin jak pokazałam zalecenia od immuno to zapytała się czy mam leki czy ma wystawić receptę

Takjest
20241212_080956.jpg

Accofil na pewno ginekolog może, bo mnie prosili o przesłanie badań z Katowic przed transferem, żeby podjąć decyzję czy przepisać czy nie.
To teraz tylko kwestia lekarza czy dorzucii te leki czy stwierdzi tak jak immuno żeby pierwsze spróbować bez.
Ale ja nie chce tak. Chciałbym żeby za pierwszym razem było zrobione wszystko co możliwe żeby te szansę zwiększyć na powodzenie.
Wgl nie rozumiem tego podejścia immuno 🤦‍♀️
Ale ciężko to widzę bo mój lekarz taki trochę sceptyczny do tego jest.
Ale zapytam co myśli najwyżej ochrzan będzie 🤦‍♀️

reklama
Do góry