LadyCaro
Fanka BB :)
Na to wychodzi... chciałabym wytrzymać dłużej niż do 5dpt, ale wiadomoTrzymamy bardzo mocno kciuki Czyli pierwsze testowanie w święta....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to wychodzi... chciałabym wytrzymać dłużej niż do 5dpt, ale wiadomoTrzymamy bardzo mocno kciuki Czyli pierwsze testowanie w święta....
Ja tak samo, bo moja psychika już wariuje. Wczoraj jak głupia wyłam, bo odczuwałam jajnik po zabiegu i wykręciłam sobie, że pewnie torbiel mi się odnawia. Już bym chciała być po styczniowej wizycie i wiedzieć co dalej.No nic okaże się na wizycie.
Zapytam najwyżej jak on to widzi
II byleby do stycznia bo chce już zacząć
U mnie jutro 8+0 a lekarka kazała odstawiać Prolutex, teraz brałam co dwa dni i już od dzisiaj nie mam. Co prawda zostaje na Basins 200 dwa razy i Cyclogest dwa razy ale i tak się denerwuje. Na razie nic złego mi się nie dzieje, nie mam plamień ani nic.Hej dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, ale mam pytanko do Was to się ujawnię. Dzisiaj mam ostatni dzień Cyclogestu i bardzo mnie stresuje odstawienie tej dawki progesteronu. Dzisiaj 11 tc zaczynamy - czy dziewczyny po odstawieniu mogą się podzielić jak to było u Was? Bez szwanku? Bez stresu? 23.12 będę miała dopiero prenatalne i to moje kolejne USG poprzednie miałam przedwczoraj i był piękny bobas, wszystko w normie, ale może ktoś zrozumie mój stres
No! Już niedługo. Brak Ovi sporo ułatwia z testowaniemPęcherzyk 23,5mm, endo 10mm, w sobotę kolejne usg i rozpisanie leków, transfer prawdopodobnie w czwartek. Nie będę miała Ovi więc nie będzie wątpliwości.
super czyli idealnie trafiłaś z wizytą czyli testowanie na świętaPęcherzyk 23,5mm, endo 10mm, w sobotę kolejne usg i rozpisanie leków, transfer prawdopodobnie w czwartek. Nie będę miała Ovi więc nie będzie wątpliwości.
tak, ja tak czułam, że oragnizm nie zrobi mnie w ch jeśli transfer będzie w czwartek to 5dpt jest w wigilię. Ale możliwe też, że będzie w środę (jesli pójdę w sobotę na usg i okaże się, że będzie już po owulacji)super czyli idealnie trafiłaś z wizytą czyli testowanie na święta
nie do końca w temacie Twojego pytania bo ja nie odstawiłam całkowicie jeszcze proga ale miałam krwiaka i lekarz mówił że do 16-20tc będę brać napewno.Hej dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, ale mam pytanko do Was to się ujawnię. Dzisiaj mam ostatni dzień Cyclogestu i bardzo mnie stresuje odstawienie tej dawki progesteronu. Dzisiaj 11 tc zaczynamy - czy dziewczyny po odstawieniu mogą się podzielić jak to było u Was? Bez szwanku? Bez stresu? 23.12 będę miała dopiero prenatalne i to moje kolejne USG poprzednie miałam przedwczoraj i był piękny bobas, wszystko w normie, ale może ktoś zrozumie mój stres
Dzięki bardzo czuję się dobrze. Psychicznie jestem narazie spokojna. Wiem, że robię i zrobiłam wszystko tak jak miałam i nie pozostaje nic innego jak czekać i uzbroić się w cierpliwość. Fizycznie czuję lekkie bóle skurczowe w podbrzuszu, lżejsze niż na okres. Betę dla kliniki zrobię 10/9dpt, sikańca planuję 6dpt i jeśli będzie coś na nim, to wtedy postaram się w ten dzień zrobić, chociaż nie wiem czy dam radę te 6dpt ogarnąć, bo będę pracować a lab daleko mam. Zobaczymy.@anyżowa @Motylkowa! kciuki za Wasze bety zacisniete! Jak się czujecie? Kiedy robicie bety?
Mam mikro siniaka z wczoraj, brak bólu jak narazie tylko bardzo możliwe, że wbiłam za mocno igłę w ten brzuch jakby dzięki temu progesteron magicznie bardziej miał się wchłonąćNie powinny. Ja miałam na początku takie Ala nie widoczne siniaki nie było widać a wiedziałam ze mnie obszar boli w tym miejscu, max dwa dni. Ostatnio mam czerwone plamy od płynu na brzuchu . Przerzuciłam się na boczki i jest nawet lepiej bo płyn boli max noc ( chyba mam tam po prosty więcej tłuszczu )