reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny jak wyglądały wasze wizyty przed transferem przy cyklu naturalnym?
Ile tych monitoringow wam wyszło i co ile dni?
Mam nadzieję, że cykl będzie owulacyjny, bez niespodzianek.
Szykuje nam się wyjazd 2 dniowy i się zasnanawiam czy dam radę to ogarnąć czy trzeba będzie odpuścić w razie czego
też się chętnie dowiem :)

reklama
Szykuje nam się wyjazd 2 dniowy i się zasnanawiam czy dam radę to ogarnąć czy trzeba będzie odpuścić w razie czego
To zależy jak trafisz . Ja za pierwszym razem byłam w 12dc i endometrium już było ładne i pęcherzyki duże więc odrazu wyznaczylo mi dzień podania ovitrelle i transferu więcej wizyt nie było . Tym razem byłam 11dc i pęcherzyki były jeszcze małe więc musiałam zrobić powtórkę 15dc i w tedy wszystko ustaliliśmy .

U mnie były 2 wizyty przed transferem. Na pierwszej powiedział kiedy podać zastrzyk i wstępnie data transferu, na drugiej kontrola czy była owulacja. U mnie nawet nie pekl pecherzyc ale lekarz mówił ze lepiej w tą stronę bo bał się ze owu będzie za wcześnie

reklama
Ja teraz poszłam w 12 dc i dostałam od razu zivafert, 14 dc była owulacja, ja jeszcze byłam na monitoringu 17 dc sprawdzić i 19 dc był transfer
Ja jestem na cyklu naturalnym po nieudanym transferze miałam wizytę w 9 dc potem 13dc, 14dc i dzisiaj 16dc i dziad nie pękł jeszcze wiec czekam az pęknie bo ma 24mm jutro kolejna wizyta
moze macie jakies rady co zrobic żeby pękł dzisiaj to wtedy transfer bede miała w sobotę a jesli nie to sie rozjedzie wszystko bo w niedziele nie pracuja w klinice

Do góry