reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Aha czyli później nadal się bierze, bo aż Pani w aptece była zaskoczona że tyle potrzebuje.
To nie jest dużo, ja dostałam tyle samo. Od początku biorę 3x1, w jednym opakowaniu jest 30 sztuk... więc tak naprawdę te moje 3 opakowania starczą na miesiąc :)

Dziś wizyta u lekarza i informacja kiedy transfer. Mamy chyba silną grupę wsparcia transferowego na ten przełom listopada/grudnia :)

Dziewczyny jak wyglądały wasze wizyty przed transferem przy cyklu naturalnym?
Ile tych monitoringow wam wyszło i co ile dni?
Mam nadzieję, że cykl będzie owulacyjny, bez niespodzianek.
Szykuje nam się wyjazd 2 dniowy i się zasnanawiam czy dam radę to ogarnąć czy trzeba będzie odpuścić w razie czego

reklama
U mnie jedyny objaw bo po pryszczach po dupku niżej rzuchwy dołączyło wczoraj dwaj przyjaciele więc pewnie nadchodzi.

Dziewczyny esrofem się dużo bierze pozniej też po transferze? Lekarz aż 3 opakowania przepiaal. A zalecenia mam tak od 2-4 dc 1 rano, 5-7 dzień 2 dziennie A od 8 dnia 3 dziennie. W 10-11 dc usg i później cyclogest dopochwowo plus prolutez 2x1amp po USG zależne od decyzji lekarza. Jeszcze ppisze o encorton zależne od decyzji lekarza.
3 opakowania to nie dużo :) ja brałam jakos do okolicy 6tc bodajże jeśli dobrze pamiętam. Ale są lekarze którzy dużo dłużej zalecają :)

Do góry