reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jeżeli to miało taki wydźwięk to przepraszam nie chciałam nikogo urazić.

Zgadzam się z tym, że to trudna emocjonalnie choroba i czasem niesprawiedliwa, no próbujemy różnymi siłami, ale u mnie każdy zachodzi od pstryknięcia i to nie tylko w rodzeństwie, ale i większości mojej rodziny która jest naprawdę spora i nikt nie miał takich problemów co my. Rozumiem, że na kogoś to musiało paść i tą osobą jestem ja, tylko że tyle po drodze innych rzeczy się u mnie dzieje, nie tylko związanych ze staraniami, że czasem po prostu nie mam na to wszystko już sił.. No ale nie chce tutaj przymulać, bo nie o to tu chodzi, staram się jakoś trzymać i mimo, że czasem przychodzi gorszy czas myśleć pozytywnie.

Jeszcze raz przepraszam, jeżeli kogoś moje słowa mogły urazić 🙂
Niepłodność jest niesprawiedliwa - zawsze i wykańcza nas na bardzo wielu płaszczyznach - często niszcząc przy tym relacje i związki.

Pamiętaj, że wszystkie tutaj jesteśmy po to, żeby się wzajemnie wspierać - zarówno w tematach związanych z niepłodnością, jak i innych - życiowych, bo te sfery się przenikają, a jedna bez drugiej nie istnieje. Jeśli więc masz ochotę/potrzebę się wygadać - pisz. Znacznie łatwiej jest sobie radzić z problemami, gdy nie musimy ich dusić w sobie :)

Głowa do góry - zawsze po burzy wychodzi słońce i przychodzą lepsze dni, trzeba to tylko przeczekać i przetrwać.

U mnie również - jak dobrze pójdzie, to gdzieś ok. 18-20.10 edit 18-20.11 oczywiście (przy założeniu, że ten cykl będzie trwał 26-28 dni, bo ostatni trwał całe 21), będziemy rozpoczynać stymulację.
To niech te jajka rosną jak należy i tym razem idzie bez przeszkód!

U mnie możliwe, że punkcja będzie już we wtorek. Dowiem się na jutrzejszej wizycie 😎

właśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości? :D
Koleżanka polecała mi zakwas z Lidla, wraca do sprzedaży zawsze w okresie jesiennym. I tak oto kupiłam trzy butelki i od tygodnia czekają aż zacznę je pić 😏

Załączniki

• IMG_20241107_124008.jpg
    IMG_20241107_124008.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry