Lea2022
Moderator
Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.jeszcze biorę te wyniki z Katowic i mu pokażę. Nie wiem czy go zainteresują, ale co mi szkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.jeszcze biorę te wyniki z Katowic i mu pokażę. Nie wiem czy go zainteresują, ale co mi szkodzi
już bym chciała mieć to i żeby było po.Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.
Niepłodność jest niesprawiedliwa - zawsze i wykańcza nas na bardzo wielu płaszczyznach - często niszcząc przy tym relacje i związki.Jeżeli to miało taki wydźwięk to przepraszam nie chciałam nikogo urazić.
Zgadzam się z tym, że to trudna emocjonalnie choroba i czasem niesprawiedliwa, no próbujemy różnymi siłami, ale u mnie każdy zachodzi od pstryknięcia i to nie tylko w rodzeństwie, ale i większości mojej rodziny która jest naprawdę spora i nikt nie miał takich problemów co my. Rozumiem, że na kogoś to musiało paść i tą osobą jestem ja, tylko że tyle po drodze innych rzeczy się u mnie dzieje, nie tylko związanych ze staraniami, że czasem po prostu nie mam na to wszystko już sił.. No ale nie chce tutaj przymulać, bo nie o to tu chodzi, staram się jakoś trzymać i mimo, że czasem przychodzi gorszy czas myśleć pozytywnie.
Jeszcze raz przepraszam, jeżeli kogoś moje słowa mogły urazić![]()
nie dziwię się...już bym chciała mieć to i żeby było po.
Haha prawdawidzę, ze do Meksyku chcesz wracać
18 października to chyba tam byłaś![]()
To niech te jajka rosną jak należy i tym razem idzie bez przeszkód!U mnie również - jak dobrze pójdzie, to gdzieś ok.18-20.10edit 18-20.11 oczywiście (przy założeniu, że ten cykl będzie trwał 26-28 dni, bo ostatni trwał całe 21), będziemy rozpoczynać stymulację.
Koleżanka polecała mi zakwas z Lidla, wraca do sprzedaży zawsze w okresie jesiennym. I tak oto kupiłam trzy butelki i od tygodnia czekają aż zacznę je pićwłaśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości?![]()
Ja lubię ten z zakwasowni rodziny Sadowskich Link do: Zakwasownia ale czasem kupuję również w lidlu, taki w małych, szklanych butelkach - dostępny na lodówkach.właśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości?![]()
A przestań, kto by to pamiętałNie chcę Cię martwić, ale mamy już listopad![]()
Jak u mnie, w trakcie stymulacji (a nia, jak dotychczas - po niej) coś wyrośnie, to już będzie wielki sukcesTo niech te jajka rosną jak należy i tym razem idzie bez przeszkód!
U mnie możliwe, że punkcja będzie już we wtorek. Dowiem się na jutrzejszej wizycie![]()