Lea2022
Moderator
Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.jeszcze biorę te wyniki z Katowic i mu pokażę. Nie wiem czy go zainteresują, ale co mi szkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.jeszcze biorę te wyniki z Katowic i mu pokażę. Nie wiem czy go zainteresują, ale co mi szkodzi
już bym chciała mieć to i żeby było po.Bierz co masz, najwyżej powie, że z tym to nie do niego i tyle.
Niepłodność jest niesprawiedliwa - zawsze i wykańcza nas na bardzo wielu płaszczyznach - często niszcząc przy tym relacje i związki.Jeżeli to miało taki wydźwięk to przepraszam nie chciałam nikogo urazić.
Zgadzam się z tym, że to trudna emocjonalnie choroba i czasem niesprawiedliwa, no próbujemy różnymi siłami, ale u mnie każdy zachodzi od pstryknięcia i to nie tylko w rodzeństwie, ale i większości mojej rodziny która jest naprawdę spora i nikt nie miał takich problemów co my. Rozumiem, że na kogoś to musiało paść i tą osobą jestem ja, tylko że tyle po drodze innych rzeczy się u mnie dzieje, nie tylko związanych ze staraniami, że czasem po prostu nie mam na to wszystko już sił.. No ale nie chce tutaj przymulać, bo nie o to tu chodzi, staram się jakoś trzymać i mimo, że czasem przychodzi gorszy czas myśleć pozytywnie.
Jeszcze raz przepraszam, jeżeli kogoś moje słowa mogły urazić
nie dziwię się...już bym chciała mieć to i żeby było po.
Haha prawda totalnie nie ogarniam tego, że jest już listopadwidzę, ze do Meksyku chcesz wracać
18 października to chyba tam byłaś
To niech te jajka rosną jak należy i tym razem idzie bez przeszkód!U mnie również - jak dobrze pójdzie, to gdzieś ok.18-20.10edit 18-20.11 oczywiście (przy założeniu, że ten cykl będzie trwał 26-28 dni, bo ostatni trwał całe 21), będziemy rozpoczynać stymulację.
Koleżanka polecała mi zakwas z Lidla, wraca do sprzedaży zawsze w okresie jesiennym. I tak oto kupiłam trzy butelki i od tygodnia czekają aż zacznę je pićwłaśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości?
Ja lubię ten z zakwasowni rodziny Sadowskich Link do: Zakwasownia ale czasem kupuję również w lidlu, taki w małych, szklanych butelkach - dostępny na lodówkach.właśnie, ja myślę, czy może zacząć pić zakwas z buraka. Wiecie może, gdzie kupić dobrej jakości?
A przestań, kto by to pamiętałNie chcę Cię martwić, ale mamy już listopad
Jak u mnie, w trakcie stymulacji (a nia, jak dotychczas - po niej) coś wyrośnie, to już będzie wielki sukcesTo niech te jajka rosną jak należy i tym razem idzie bez przeszkód!
U mnie możliwe, że punkcja będzie już we wtorek. Dowiem się na jutrzejszej wizycie