reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja tak startowałam, również mam pgd. Czekam właśnie na wynik. Mnie jajniki w pierwszy dzień dyskomfort, później nic a w dniu punkcji to już ledwo w klinice szlam w dniu punkcji dały mi do wiwatu. Spokojnie. Mam 5 ❄️. U nas podobnie nie ma problemu z ciąża. Mąż też ma bardzo dobre wyniki mimo palenia papierosów. Ja mam translokacja 13 i 14 chromosomu. Trzymam za was kciuki. 😉

Z całego serca życzę żeby okazało się ,że macie zdrowe zarodki do transferu .U nas były dwie wady de nowo t21 i T22 .

Ja tak startowałam, również mam pgd. Czekam właśnie na wynik. Mnie jajniki w pierwszy dzień dyskomfort, później nic a w dniu punkcji to już ledwo w klinice szlam w dniu punkcji dały mi do wiwatu. Spokojnie. Mam 5 ❄️. U nas podobnie nie ma problemu z ciąża. Mąż też ma bardzo dobre wyniki mimo palenia papierosów. Ja mam translokacja 13 i 14 chromosomu. Trzymam za was kciuki. 😉
Jak długo w waszej klinice czeka się na wyniki ? Nam powiedzieli,że około 3 tygodni .

Powiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie 😳 Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem 😳 bo zwiększa jego biodostępność 😳 Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła 😳

reklama
Ja w środę transfer, a zaczyna mnie boleć gardło….
Dopóki nie ma hardcorowej gorączki, to nie ma się co stresować. Jak przy poprzednim transferze miałam tą infekcje i problemy z uchem to lekarka nawet mówi że lekka infekcja jest ok bo się układ immunologiczny skupia na chorobie a nie na odrzuceniu zarodka w razie co. Więc głowa do góry, odpoczywaj, Gripex, czosnek, cytryna i sok z malin 😉

Do góry