Jak u Ciebie sytuacja ? Kiedy robisz betę ?Hej dzisiaj 5 dpo transferze. 2 dni miałam kłucia w macicy. A dzisiaj trochę takie bóle miesiączkowe. Czy to jest zły znak? Czy miesiaczka może przyjść przed odstawieniem leków?
reklama
Agunia1401
Moderator
Słyszałam już raz że miesiąc ponad od lekarza, później położne powiedziały że do 2 tygodni a czasem tydzień, z tym że teraz święta po drodze więc może się wydłużyć. Wysłali w zeszły poniedziałek więc czekam tydzień. U mnie też denovo podejrzewali bo mam zdrowe dziecko a że dwie później do 6tc poronione a czwarta w 10tc to przypadek. Lekarka się uparła na kariotypy. Jeszcze źle pobrali materiał, bo w materiale do badania dziecka było więcej mojego i wyszło że dziecko miało wadę zrownowazona jak ja, więc powinno żyć. Dużo przygod było. Trzymam za Ciebie kciukiJak długo w waszej klinice czeka się na wyniki ? Nam powiedzieli,że około 3 tygodni .
Niech ciemnieje z każdym dniemDzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..
Aileen31
Fanka BB :)
Ja nie widzę, ale może po prostu na zdjęciach tak nie widać. Oby ciemniałoDzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..
no niestety Besins tak działa ja po punkcji już przeżyłam helikoptery i po transferze bogatsza w doświadczenie pilnuje się dodam że zawroty głowy potęguje gorące jedzenie i picie więc nawet herbatkę ciepłą odradzam w czasie brania tabletkiPowiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem bo zwiększa jego biodostępność Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła
Devin
Po nim się ogólnie mega kręci w głowie, mi lekarka zamieniła na utrogestanPowiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem bo zwiększa jego biodostępność Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła
raisonnablement
Easy@home zamówione, ale nie wiem kiedy zacząć testować
reklama
raisonnablement
Na spokojnie możesz zrobić, a wartości to chyba naprawdę różnie, najważniejsze są przyrosty i takA czy któraś z Was robiła betę 5dpt? I jakie wartosci się przewijały?