reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..

Załączniki

• 20241104_051413.jpg
    20241104_051413.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 114
  • 20241104_051729.jpg
    20241104_051729.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 113
Jak długo w waszej klinice czeka się na wyniki ? Nam powiedzieli,że około 3 tygodni .
Słyszałam już raz że miesiąc ponad od lekarza, później położne powiedziały że do 2 tygodni a czasem tydzień, z tym że teraz święta po drodze więc może się wydłużyć. Wysłali w zeszły poniedziałek więc czekam tydzień. U mnie też denovo podejrzewali bo mam zdrowe dziecko a że dwie później do 6tc poronione a czwarta w 10tc to przypadek. Lekarka się uparła na kariotypy. Jeszcze źle pobrali materiał, bo w materiale do badania dziecka było więcej mojego i wyszło że dziecko miało wadę zrownowazona jak ja, więc powinno żyć. Dużo przygod było. Trzymam za Ciebie kciuki ;)

Powiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie 😳 Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem 😳 bo zwiększa jego biodostępność 😳 Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła 😳
no niestety Besins tak działa 🙈 ja po punkcji już przeżyłam helikoptery i po transferze bogatsza w doświadczenie pilnuje się 😅 dodam że zawroty głowy potęguje gorące jedzenie i picie więc nawet herbatkę ciepłą odradzam w czasie brania tabletki 😀

Powiem wam dziewczyny ze się człowiek uczy całe życie 😳 Biorę besins 2 x dziennie po 200 mg i żeby chronić żołądek brałam z posiłkami. Po dzisiejszym wieczornym branym z posiłkiem tak mi się zakręciło w głowie że aż się przestraszyłam bo u mnie takie rzeczy raczej się nie dzieją. Czytam a tu besinsu nie wolno brać z posiłkiem 😳 bo zwiększa jego biodostępność 😳 Trzeba zachować tak minimum 30 min a najlepiej godzinę odstępu, więc tak ostrzegam gdyby któraś też ten błąd popełniła 😳
Po nim się ogólnie mega kręci w głowie, mi lekarka zamieniła na utrogestan

reklama
Do góry