reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Załączniki

• D1EAE222-DD02-42A1-BFFD-40162C4F04CC.jpeg
    D1EAE222-DD02-42A1-BFFD-40162C4F04CC.jpeg
    438,5 KB · Wyświetleń: 123
reklama
A czy któraś z Was robiła betę 5dpt? I jakie wartosci się przewijały?
u mnie poprzednim razem 5dpt był cień, a 6dpt beta prawie 10 😅 wszystko zależy od tego jak się czujesz, jak chcesz potwierdzenia to pędź od razu na betę a potem na przyrost. Ja np teraz przy drugim podejściu, wstrzymałam się z betą do 9dpt mimo ciemniejących testów, bo wiedziałam że będę spokojniejsza jesli beta już będzie wyższa kiedy zbadam 🙈

u mnie poprzednim razem 5dpt był cień, a 6dpt beta prawie 10 😅 wszystko zależy od tego jak się czujesz, jak chcesz potwierdzenia to pędź od razu na betę a potem na przyrost. Ja np teraz przy drugim podejściu, wstrzymałam się z betą do 9dpt mimo ciemniejących testów, bo wiedziałam że będę spokojniejsza jesli beta już będzie wyższa kiedy zbadam 🙈
To u mnie pewnie wyjdzie mniej niż 10 bo testy słabsze o ile cokolwiek wyjdzie..

Dzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..
Ja coś tam widzę w miejscu gdzie powinna być kreska. Chociaz zrobiłam bardzo mało testów w życiu, w sumie tylko po transferach 😅
Jak się staraliśmy naturalnie to okres zawsze miałam w terminie więc stwierdziłam że nie ma sensu 😅

Dziewczyny, czy wam się też tak cykle rozjechały po stymulacji ivf? U mnie cykle zrobiły się bardzo dziwne, nie równe a ten cykl to już w ogóle jest wyczynem, bo dziś chyba dostałam miesiączkę w 17 dc 🙄😫 W poniedziałek miała być wyzta z rozpisaniem stymulacji od 21 dc i zgłupiałam teraz czy to okres czy obfite plamienie. I już nie wiem czy iść na tą wizytę czy nie. Czuję się jak 🤡 który nie wie co się z nim dzieje.
I jak się sprawa rozwiązała? Skończyło się na plamieniu czy jednak okres? :(

I jak się sprawa rozwiązała? Skończyło się na plamieniu czy jednak okres? :(
Chyba to był okres, bo rozkręciło się. Pisze chyba bo kompletnie nie zgrywa mi się to długością cyklu, krwawienia jak i tym że zawsze miałam cykle regularne. Napisałam do dr czy przychodzić dzisiaj ale nie odpisał jeszcze. Jeśli nie dostanę info od niego to chyba pójdę na wizytę normalnie? 🤷🏻‍♀️ dosłownie wiem, że nic nie wiem 🤣

Powiedzcie mi czy macie jakies zestawienie kir i hla-c jakie powinny być? Dostałam wyniki i nie potrafię rozszyfrować czy jest w miarę ok czy uderzać gdzieś dalej z wynikami 😅

reklama
Chyba to był okres, bo rozkręciło się. Pisze chyba bo kompletnie nie zgrywa mi się to długością cyklu, krwawienia jak i tym że zawsze miałam cykle regularne. Napisałam do dr czy przychodzić dzisiaj ale nie odpisał jeszcze. Jeśli nie dostanę info od niego to chyba pójdę na wizytę normalnie? 🤷🏻‍♀️ dosłownie wiem, że nic nie wiem 🤣

Powiedzcie mi czy macie jakies zestawienie kir i hla-c jakie powinny być? Dostałam wyniki i nie potrafię rozszyfrować czy jest w miarę ok czy uderzać gdzieś dalej z wynikami 😅
Ja bym tak czy siak poszła :) jak nie pójdziesz to tym bardziej nie wiadomo co dalej :(

Załączam Ci taki prosty rysunek. Patrzysz na Twój Kir i zestawiasz z hlac męża.

Załączniki

• IMG_9678.jpeg
    IMG_9678.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 55
Do góry