reklama
spoko23
Fanka BB :)
Dziewczyny, ile czekałyście na okres w kolejnym cyklu po stymulacji? Mam dziś 20 DC, nie robiłam co prawda testów owu w tym miesiącu, ale nie miałam (i nie mam) żadnych objawów owulacji. Cykle zazwyczaj 29-30 dni. Lekarz mówił, że ten cykl będzie "trochę dłuższy", ale nie wiem na ile się nastawiać.
Ja jestem 3 dpt , ale chyba będę testować dopiero w piatekDziewczyny myślicie, że jest sens testować po południu 4dpt? Czy czekać do jutra do rana? Już szaleja dostaje
JestemA
Możesz testować ale ze świadomością że w tym dniu wynik nie jest wiążący. Ja rano miałam biały test a przed południem takiDziewczyny myślicie, że jest sens testować po południu 4dpt? Czy czekać do jutra do rana? Już szaleja dostaje
O JA! To z teraz?Możesz testować ale ze świadomością że w tym dniu wynik nie jest wiążący. Ja rano miałam biały test a przed południem taki
Zobacz załącznik 1668342
JestemA
Przed 12 robilamO JA! To z teraz?
Ja też tak chciałam, czwartek, ewentualnie środa…Ja jestem 3 dpt , ale chyba będę testować dopiero w piatek
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za co raz ciemniejsząPrzed 12 robilam
JestemA
I ja za Twoją też!Trzymam kciuki za co raz ciemniejszą
reklama
Ja bym stawiała na jakąś dobrą garść, tak jak mówię brazylijskie, kiedyś chyba widziałam je w biedronce.
Ja dziś 6.6 pytałam czy mam na to wpływ to powiedział mi że nie jest szansa że może mi zapisać te leki w piątek jeśli transfer miałby być w środę?Ja mialam 6,5 mm , dostalam estrofem doustnie i dopochwowo i za 3 dni na usg juz bylo 8,5mm..
A z takich naturalnych to vit e , orzechy brazylijskie, buraki