reklama
Pewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomyslJa dziś 6.6 pytałam czy mam na to wpływ to powiedział mi że nie jest szansa że może mi zapisać te leki w piątek jeśli transfer miałby być w środę?
Ja zazwyczaj miałam endometrium na poziomie 7 mm, wiec jak moj lekarz dal mi estrofem to był bardzo zadowolony ze tak zareagowałam na niego i podniosl je na 8,5 mm tak naprawde w ciagu 3 dniPewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomysl
Jednak ?Boże, dziewczyny. Mam cień cienia Pierwszy raz w życiu
Powiedzcie, że też widzicie błagam.Boże, dziewczyny. Mam cień cienia Pierwszy raz w życiu
Załączniki
Motylkowa!
Fanka BB :)
Oczywiście że jest! Piękna kreska!Powiedzcie, że też widzicie błagam.
WidaćPowiedzcie, że też widzicie błagam.
Szczerze to boję się że w piątek wszystko legnie w gruzach i powie ze nie zrobi transferu. Zle przeczucia mamPewnie, że tak , jesli tylko twoj lekarz zadecyduje ze estrofem to dobry pomysl
Rozumiem, bo ja tez mialam takie obawy przez te slabe endometrium , no ale jakos to podratował .. i teraz jestem 3 dzien po transferzeSzczerze to boję się że w piątek wszystko legnie w gruzach i powie ze nie zrobi transferu. Zle przeczucia mam
reklama
Trzymam kciuki za CiebieRozumiem, bo ja tez mialam takie obawy przez te slabe endometrium , no ale jakos to podratował .. i teraz jestem 3 dzien po transferze