reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Czyli jakie te orzechy i w jakiej ilości 😅 wina nie pije
A zacznij pół lampki czerwonego półwytrawnego lub wytrawnego. Podobno działa cuda. Ja też wolę słodkie ale koleżanka mówiła że wyniki krwi się jej poprawiła, oczywiście nie jakieś mega ilości i długo ale tak z 10 dni. Albo zakwas buraczany ja to preferuje, jak nie chcesz sama robić to bracia sadowscy.

Jak już dostaniecie kwalifikacje to wszystkie konieczne do wykonania transferu badania macie bezpłatne .
Np za tsh musiałam już płacić bo tego refundacja nie obejmuje - tak twierdzi klinika . Od uzyskania kwalifikacji macie 30 dni na transfer lub rozpoczęcie procedury 😉.
A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?

A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?

Wiesz co cytologie mam z sierpnia więc lekarzowi to wystarczy. Jest ona wymagana do transferu .
USG piersi nie jest koniecznością ale karmiłam do niedawna piersią i lekarz zalecił kontrolę . On USG piersi nie wykonuje . Badanie załatwiłam sobie na fundusz od znajomej lekarki a wyniki dosłałam do kliniki mailowo .
Nie wiem jak jest w innych klinikach .

Dziekuje bardzo za informacje:) przyznam szczerze, ze zastanawiam sie nad tranferem ale nie podjelam decyzji. Choc wiem, ze nasz jedyny zarodek nie jest najwyzej sklasyfikowany ( 2CB)...

reklama
Do góry