Czyli jakie te orzechy i w jakiej ilości wina nie pijeChyba czerwone wino i orzechy brazylijskie?
reklama
Agunia1401
Moderator
A zacznij pół lampki czerwonego półwytrawnego lub wytrawnego. Podobno działa cuda. Ja też wolę słodkie ale koleżanka mówiła że wyniki krwi się jej poprawiła, oczywiście nie jakieś mega ilości i długo ale tak z 10 dni. Albo zakwas buraczany ja to preferuje, jak nie chcesz sama robić to bracia sadowscy.Czyli jakie te orzechy i w jakiej ilości wina nie pije
raisonnablement
Fanka BB :)
Ja bym stawiała na jakąś dobrą garść, tak jak mówię brazylijskie, kiedyś chyba widziałam je w biedronce.Czyli jakie te orzechy i w jakiej ilości wina nie pije
A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?Jak już dostaniecie kwalifikacje to wszystkie konieczne do wykonania transferu badania macie bezpłatne .
Np za tsh musiałam już płacić bo tego refundacja nie obejmuje - tak twierdzi klinika . Od uzyskania kwalifikacji macie 30 dni na transfer lub rozpoczęcie procedury .
Coffe18
A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?
Wiesz co cytologie mam z sierpnia więc lekarzowi to wystarczy. Jest ona wymagana do transferu .
USG piersi nie jest koniecznością ale karmiłam do niedawna piersią i lekarz zalecił kontrolę . On USG piersi nie wykonuje . Badanie załatwiłam sobie na fundusz od znajomej lekarki a wyniki dosłałam do kliniki mailowo .
Nie wiem jak jest w innych klinikach .
amusedxxx
weź nawet tak nie mówW teorii nie powinnam, a w praktyce się okaże. Zobaczymy w ogóle czy będą na mój transfer środki
amusedxxx
Niee, czekam do środy@amusedxxx złamałaś się i poszłaś na betę?
Ja dziś tylko morfologię..nie chce się stresować betą
I leukocyty mi spadły do 12,5 ale jeszcze lekarz nie dzwonił co z accofilem
amusedxxx
Tak trzeba mieć ważne wyniki czyli z ostatnich 12msc.A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?
reklama
Ja mialam 6,5 mm , dostalam estrofem doustnie i dopochwowo i za 3 dni na usg juz bylo 8,5mm..Dziewczyny czy są magiczne sposoby na endometrium? U mnie tylko 6.6mm.. boję się że do piątku nie urosnie odpowiednio i będzie lipa
A z takich naturalnych to vit e , orzechy brazylijskie, buraki