reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Czyli jakie te orzechy i w jakiej ilości 😅 wina nie pije
A zacznij pół lampki czerwonego półwytrawnego lub wytrawnego. Podobno działa cuda. Ja też wolę słodkie ale koleżanka mówiła że wyniki krwi się jej poprawiła, oczywiście nie jakieś mega ilości i długo ale tak z 10 dni. Albo zakwas buraczany ja to preferuje, jak nie chcesz sama robić to bracia sadowscy.

Jak już dostaniecie kwalifikacje to wszystkie konieczne do wykonania transferu badania macie bezpłatne .
Np za tsh musiałam już płacić bo tego refundacja nie obejmuje - tak twierdzi klinika . Od uzyskania kwalifikacji macie 30 dni na transfer lub rozpoczęcie procedury 😉.
A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?

A czy sprawdzaja cytologie lub usg piersi?

Wiesz co cytologie mam z sierpnia więc lekarzowi to wystarczy. Jest ona wymagana do transferu .
USG piersi nie jest koniecznością ale karmiłam do niedawna piersią i lekarz zalecił kontrolę . On USG piersi nie wykonuje . Badanie załatwiłam sobie na fundusz od znajomej lekarki a wyniki dosłałam do kliniki mailowo .
Nie wiem jak jest w innych klinikach .

Dziekuje bardzo za informacje:) przyznam szczerze, ze zastanawiam sie nad tranferem ale nie podjelam decyzji. Choc wiem, ze nasz jedyny zarodek nie jest najwyzej sklasyfikowany ( 2CB)...

reklama
Do góry