Dziękuje i wzajemnie oczywiścieTrzymam kciuki za Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje i wzajemnie oczywiścieTrzymam kciuki za Ciebie
Resweratrol zastępuje czerwone winoCzyli jakie te orzechy i w jakiej ilości wina nie pije
Aaaaa super! Czekamy na jutrzejszy!Możesz testować ale ze świadomością że w tym dniu wynik nie jest wiążący. Ja rano miałam biały test a przed południem taki
Zobacz załącznik 1668342
Pięknie!!!Powiedzcie, że też widzicie błagam.
Ja miałam na wizycie przed transferem 7mm, Pani Doktor zwiększyła mi estrofem zamiast 3x1 do 4x1 i transfer przesunęła o jeden dzień, dwa dni później było już 8mm i włączona reszta leków. Więc myślę, że spokojnie dobijesz ile trzebaJa dziś 6.6 pytałam czy mam na to wpływ to powiedział mi że nie jest szansa że może mi zapisać te leki w piątek jeśli transfer miałby być w środę?
Oj kochana to Ty nigdy cień cienia nie widziałaś, toż to już ładna kreseczka!Powiedzcie, że też widzicie błagam.
To dopiero 4dpt, mam nadzieję, że jutro będzie piękniejszaOj kochana to Ty nigdy cień cienia nie widziałaś, toż to już ładna kreseczka!
Ale właśnie mi nie dał wogole na to leków. A w sumie mógł dać, to do piątku by podrosloJa miałam na wizycie przed transferem 7mm, Pani Doktor zwiększyła mi estrofem zamiast 3x1 do 4x1 i transfer przesunęła o jeden dzień, dwa dni później było już 8mm i włączona reszta leków. Więc myślę, że spokojnie dobijesz ile trzeba
W aptece kupię?Resweratrol zastępuje czerwone wino