Tak niestety to jest najgorsze ze trzeba byc osobiście . Bo do histero jeśli nie masz skierowania od ich lekarza to musi Cię zobaczyć jeszcze ich lekarz . Robi się to odrazu i polega na przybiciu pieczątki na twoim skierowaniu . Do samej biopsji też musiałam być na miejscu się zapisać .Rozumiem, że trzeba iść tam i osobiście się umówić? Bo kiedyś próbowałam się dodzwonić i niestety nie udało mi sie :/
reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Potwierdzam. I najgorsze jest to czekanie na tą kwalifikacje u ich lekarza, bo przyjmuje Cie lekarz dyżurujący na izbie przyjęć. Za pierwszym razem akurat weszłam od strzała. A za drugim razem chyba z 2 h czekałam po to, żeby w minutę wszystko załatwić.Tak niestety to jest najgorsze ze trzeba byc osobiście . Bo do histero jeśli nie masz skierowania od ich lekarza to musi Cię zobaczyć jeszcze ich lekarz . Robi się to odrazu i polega na przybiciu pieczątki na twoim skierowaniu . Do samej biopsji też musiałam być na miejscu się zapisać .
raisonnablement
O matko, no nic, oby mi to było niepotrzebne, ale wolę mieć jakiś plan w głowie jakby ten kolejny transfer się nie udał :/Potwierdzam. I najgorsze jest to czekanie na tą kwalifikacje u ich lekarza, bo przyjmuje Cie lekarz dyżurujący na izbie przyjęć. Za pierwszym razem akurat weszłam od strzała. A za drugim razem chyba z 2 h czekałam po to, żeby w minutę wszystko załatwić.
Motylkowa!
Oby się ta wiedza nie przydała ale wiem jak jest, sama lubię mieć plan na każdą ewentualnośćO matko, no nic, oby mi to było niepotrzebne, ale wolę mieć jakiś plan w głowie jakby ten kolejny transfer się nie udał :/
Motylkowa!
W następnym tygodniu mam wizytę do przygotowania planu do drugiego transferu. Jak myślicie - będę płacić za wizytę czy nie? @amusedxxx Ty podpisywałaś jakieś dokumenty ministerialne przy drugim podejściu?
amusedxxx
nie powinnaś płacić podpisywaliśmy takie same dokumenty jak za pierwszym razem, szczerze nie zagłębiałam się bardzoW następnym tygodniu mam wizytę do przygotowania planu do drugiego transferu. Jak myślicie - będę płacić za wizytę czy nie? @amusedxxx Ty podpisywałaś jakieś dokumenty ministerialne przy drugim podejściu?
Motylkowa!
W teorii nie powinnam, a w praktyce się okaże. Zobaczymy w ogóle czy będą na mój transfer środkinie powinnaś płacić podpisywaliśmy takie same dokumenty jak za pierwszym razem, szczerze nie zagłębiałam się bardzo
Devin
@amusedxxx złamałaś się i poszłaś na betę?
Ja dziś tylko morfologię..nie chce się stresować betą
I leukocyty mi spadły do 12,5 ale jeszcze lekarz nie dzwonił co z accofilem
Ja dziś tylko morfologię..nie chce się stresować betą
I leukocyty mi spadły do 12,5 ale jeszcze lekarz nie dzwonił co z accofilem
reklama
raisonnablement
Chyba czerwone wino i orzechy brazylijskie?Dziewczyny czy są magiczne sposoby na endometrium? U mnie tylko 6.6mm.. boję się że do piątku nie urosnie odpowiednio i będzie lipa