reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Rozumiem, że trzeba iść tam i osobiście się umówić? Bo kiedyś próbowałam się dodzwonić i niestety nie udało mi sie :/
Tak niestety to jest najgorsze ze trzeba byc osobiście . Bo do histero jeśli nie masz skierowania od ich lekarza to musi Cię zobaczyć jeszcze ich lekarz . Robi się to odrazu i polega na przybiciu pieczątki na twoim skierowaniu🙉 . Do samej biopsji też musiałam być na miejscu się zapisać .

reklama
Tak niestety to jest najgorsze ze trzeba byc osobiście . Bo do histero jeśli nie masz skierowania od ich lekarza to musi Cię zobaczyć jeszcze ich lekarz . Robi się to odrazu i polega na przybiciu pieczątki na twoim skierowaniu🙉 . Do samej biopsji też musiałam być na miejscu się zapisać .
Potwierdzam. I najgorsze jest to czekanie na tą kwalifikacje u ich lekarza, bo przyjmuje Cie lekarz dyżurujący na izbie przyjęć. Za pierwszym razem akurat weszłam od strzała. A za drugim razem chyba z 2 h czekałam po to, żeby w minutę wszystko załatwić.

Potwierdzam. I najgorsze jest to czekanie na tą kwalifikacje u ich lekarza, bo przyjmuje Cie lekarz dyżurujący na izbie przyjęć. Za pierwszym razem akurat weszłam od strzała. A za drugim razem chyba z 2 h czekałam po to, żeby w minutę wszystko załatwić.
O matko, no nic, oby mi to było niepotrzebne, ale wolę mieć jakiś plan w głowie jakby ten kolejny transfer się nie udał :/

W następnym tygodniu mam wizytę do przygotowania planu do drugiego transferu. Jak myślicie - będę płacić za wizytę czy nie? 🤣 @amusedxxx Ty podpisywałaś jakieś dokumenty ministerialne przy drugim podejściu?

W następnym tygodniu mam wizytę do przygotowania planu do drugiego transferu. Jak myślicie - będę płacić za wizytę czy nie? 🤣 @amusedxxx Ty podpisywałaś jakieś dokumenty ministerialne przy drugim podejściu?
nie powinnaś płacić 😅 podpisywaliśmy takie same dokumenty jak za pierwszym razem, szczerze nie zagłębiałam się bardzo 😅

@amusedxxx złamałaś się i poszłaś na betę?😅
Ja dziś tylko morfologię..nie chce się stresować betą😅🥹
I leukocyty mi spadły do 12,5 ale jeszcze lekarz nie dzwonił co z accofilem 😀

Dziewczyny czy są magiczne sposoby na endometrium? U mnie tylko 6.6mm.. boję się że do piątku nie urosnie odpowiednio i będzie lipa

reklama
Do góry