reklama
to były zalecenia z kliniki jeszcze przed krwiakiem. Z estrofemu stopniowo schodzę, progesteron narazie wrócił do dawek sprzed zwiększenia przy krwiaku. Wizyta za tydzień zobaczymy co dalejMoja lekarka powiedziała, że przy krwiaku i plamieniach na razie z niczego nie schodzi.
Aileen31
Fanka BB :)
Ja dzisiaj @. Czyli 1 DC. Jakoś tak ten okres bardziej boli i fizycznie i psychicznie, więc dobrze że miałam możliwość zostać w domu na pracy zdalnej, bo wyjście do ludzi byłoby ciężkie.
Poza tym po odstawieniu leków, mój żołądek wrócił do normy... Mogłam nawet na spokojnie odstawić IPP. Więc ewidentnie było to przez te wszystkie leki. W przyszłym tygodniu będę chciała sobie zrobić test na Helicobacter z kału i oddechowy. Jak wyjdzie to odrocze transfer, jak nie to robię w tym cyklu.
Poza tym po odstawieniu leków, mój żołądek wrócił do normy... Mogłam nawet na spokojnie odstawić IPP. Więc ewidentnie było to przez te wszystkie leki. W przyszłym tygodniu będę chciała sobie zrobić test na Helicobacter z kału i oddechowy. Jak wyjdzie to odrocze transfer, jak nie to robię w tym cyklu.
Motylkowa!
Ściskam mocno! Daj znać jak będziesz miała wyniki helicobacteru.Ja dzisiaj @. Czyli 1 DC. Jakoś tak ten okres bardziej boli i fizycznie i psychicznie, więc dobrze że miałam możliwość zostać w domu na pracy zdalnej, bo wyjście do ludzi byłoby ciężkie.
fckathy
PrzytulamJa dzisiaj @. Czyli 1 DC. Jakoś tak ten okres bardziej boli i fizycznie i psychicznie, więc dobrze że miałam możliwość zostać w domu na pracy zdalnej, bo wyjście do ludzi byłoby ciężkie.
fckathy
Jak boli to znaczy, że działaps. Niestety po czasie boli jakbym dostała z kopa w brzuch![]()

amusedxxx
Moderator
porównując jak się czułam poprzednim razem na cyklu sztucznym to tym razem jest dobrzeJak boli to znaczy, że działaa Ty jak się czujesz?

NataliaNatka
Cześć Dziewczyny
ja już po drugim zastrzyku stymulującym. Na razie czuję się dobrze i czekam na rozwój sytuacji.
Miałyście jakieś objawy, skutki uboczne w tym początkowym procesie walki o marzenia?
Miałyście jakieś objawy, skutki uboczne w tym początkowym procesie walki o marzenia?
LadyCaro
ja powiem z drugiej strony, przez prawię całą stymulację nie miałam nawet pół objawuCześć Dziewczynyja już po drugim zastrzyku stymulującym. Na razie czuję się dobrze i czekam na rozwój sytuacji.
Miałyście jakieś objawy, skutki uboczne w tym początkowym procesie walki o marzenia?![]()

reklama
fckathy
To fantastycznie, odliczam dni do piątku, do Twojego pierwszego testuporównując jak się czułam poprzednim razem na cyklu sztucznym to tym razem jest dobrzea Ty? Jak tam Twój kropek?
![]()
Mój kropek to już poważny człowiek, w piątek miał 1 cm, a jutro kolejny podgląd