reklama
spekoppar_
Fanka BB :)
Ile razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
anyżowa
Ja dzisiaj biorę Orgalutran już ostatni ( w sumie 7 zastrzyk) moja punkcja już potwierdzona. Trzymam też za Ciebie kciukiTo szybko masz. Mi mówił w sobotę że pęcherzyki 19-20mm i jutro mam usg rano i badanie krwi. Dodał mi Orgaluten. Wstępnie mam punkcję w czwartek. To będziemy iść równo oby nam się udało.
anyżowa
Ja byłam w 7 dc potem w 10 i dzisiaj w 13 dc , punkcja 15 dc.Ile razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
Ostatnia edycja:
Lea2022
Moderator
To są badania, które zgodnie ze standardami prowadzenia ciąży w Polsce powinny być wykonane w pierwszym trymestrze. Nie jest istotne gdzie je zrobisz, może Ci je zlecić lekarz prowadzący ciążę.No ja muszę za to wszystko płacić, bo w klinice do 12 tyg chca mnie trzymać, trzeba być do końca u nich pod kontrolą czy mogę już swojego lekarza wybrac? Nie uśmiecha mi się robić takich drogich badań,ktore mam zrobione i sa wazne,plus wizyty i dojazd,nikt w miesiącu nie ma tysięcy na koncie. Czuje,że to teraz jest naciągane z od nich strony.
LadyCaro
6, 8, 10, 12 i 14 dc punkcja.Ile razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
Lea2022
Moderator
Warto pogadać ze swoim lekarzem, bo też część się zna i podejmuje tego schodzenia, część się zna, ale nie chce się wtrącać, a część nie ma pojęcia. Ale np moje leki w tym momencie nadzoruje moja lekarka prowadząca ciążę.Nie musisz, nikt Ci nie może nakazać.
Tylko pytanie czy i jakie masz leki, bo jak pójdziesz do zwykłego ginekologa to on nie wie jak schodzić z tych leków transferowych.
amusedxxx
czuję się oki tym razem trochę mi tam mocniej nagmerali, bo nie było katetera widać na usg i zmieniali na inny jedyne o czym myślałam, to żeby się nie zsikacGratulacje! Niech się teraz dzidzia trzyma mocno i rośnie jak na drożdżach
@amusedxxx trzymam wszystkie palce skrzyżowane! Jak się czujesz? Czy frytki już zjedzone?
Lea2022
Moderator
6, 9, 11 i w 14dc punkcjaIle razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
reklama
Lea2022
Moderator
to teraz mocno zaciskamy kciuki!czuję się oki tym razem trochę mi tam mocniej nagmerali, bo nie było katetera widać na usg i zmieniali na inny jedyne o czym myślałam, to żeby się nie zsikac