Devin
Fanka BB :)
Wątpię że będzie widać na zdjęciu bo ja ledwo widzę potem wstawię bo wyszłam z domua pokaż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątpię że będzie widać na zdjęciu bo ja ledwo widzę potem wstawię bo wyszłam z domua pokaż
U mnie pierwszy cykl po punkcji też był taki długi... 43 dni chybaU mnie 38 dc, okresu brak, w czwartek zapisałam się do ginekologa w luxmed na USG, bo wolę sprawdzić co się tam dzieje
No właśnie to teraz mam nadzieję, że się tak jeszcze przeciągnie właśnie, żeby mi transfer nie wleciał na święto 1 listopada bo teraz nie ufam już wcale mojemu organizmowi, może akurat owulacja wpadnie w jakimś 11 dniu cyklu i oU mnie pierwszy cykl po punkcji też był taki długi... 43 dni chyba
Gratulacje, tym razem musi się trzymać i zostać przez całe nudne 9 miesięcyWątpię że będzie widać na zdjęciu bo ja ledwo widzę potem wstawię bo wyszłam z domu
ObyGratulacje, tym razem musi się trzymać i zostać przez całe nudne 9 miesięcy
Ja mam teraz znowu jakiś gorszy okres, chyba po prostu czuję, że zbliża sie
ale to jest Twój cykl z punkcją czy kolejny po punkcji?Ja mam teraz znowu jakiś gorszy okres, chyba po prostu czuję, że zbliża sie
Nowy cykl transferowy i boję się, że znowu czeka mnie beta 0 i rozczarowanie… tak
Się dobrze trzymałam od tej punkcji i byłam pełna nadziei, a ostatnio jakoś znowu gorzej i zle myśli się pojawiają…
Dobry startU mnie 6 dpt beta 9,6
No takiej małej to jeszcze nie miałam ciekawe co z tego wyniknie progesteron 25
Poprzednio miałam ponad 40Dobry start
A Ty dziś transfer?? O której?Dobry start