reklama
spekoppar_
Fanka BB :)
Trzymam kciukiczuję się oki tym razem trochę mi tam mocniej nagmerali, bo nie było katetera widać na usg i zmieniali na inny jedyne o czym myślałam, to żeby się nie zsikac
Lilli2
Tym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwań chyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
niech sie kropek trzyma na najbliższe 9 miesięcy
Ja również trzymam kciukiTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwań chyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Lea2022
Moderator
Biochemy chyba niestety tak przestawiają człowiekowi głowę. Wszystko co jest potencjalnym zagrożeniem traktujesz x100, a to co może być na plus traktujesz z dystansemTym razem jakoś tak nie mam żadnych oczekiwań chyba moja głowa nie pozwala robić sobie nadziei, że tym razem się uda
Agunia1401
Moderator
Ja byłam w 6 dc, teraz będę w 9 dc, wstępnie punkcja zaplanowana na 11dc.Ile razy podczas stymulacji byłyście na monitoringu i w których dc?
Zobaczymy co mi jutro powie, to moja pierwsza punkcja trochę mam stres ale wiem dlaczego to robię. To mi dal 3 zastrzyki Orgalutran. Trzymam za Ciebie kciuki mocno i daj znać jak będziesz po.Ja dzisiaj biorę Orgalutran już ostatni ( w sumie 7 zastrzyk) moja punkcja już potwierdzona. Trzymam też za Ciebie kciuki
raisonnablement
No ciąża, sprawdź przyrost za dwa dni czy ładnie rośnieMam wyniki bety 9dpt- 52,8. Jak myślicie ?
reklama
Lily_of_the_valley
W którym DC będziesz miała punkcję?Ja dzisiaj biorę Orgalutran już ostatni ( w sumie 7 zastrzyk) moja punkcja już potwierdzona. Trzymam też za Ciebie kciuki
Edit: już doczytałam!