amusedxxx
Fanka BB :)
za 15 min już nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłamA Ty dziś transfer?? O której?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za 15 min już nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłamA Ty dziś transfer?? O której?
To jest cykl po punkcji, pierwszy po punkcji, punkcja była 28 sierpnia, miesiączka 7 wrzesnia i teraz nadal czekamale to jest Twój cykl z punkcją czy kolejny po punkcji?
To u mnie było tak że przyszłam szybciej, Pani się pytała czy chce wejść ja mówię że poczekam bo mi się siku nie chce. I tak weszła jedna druga trzecia. Po każdej pytała czy chce wejść a ja że niech wchodzą no i już mi się chce, wychodzi ostatnia, mówię teraz ja a pani: Pan doktor sobie zrobił 30 min przerwy to da pani radę?za 15 min już nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłam
no to w sumie ten sam cykl co u mnie. Ciekawe czy się wydłuży, ale 8dc miałam już pęcherzyk 10mm. Może się trochę spóźnć, ale niech nie przeginaTo jest cykl po punkcji, pierwszy po punkcji, punkcja była 28 sierpnia, miesiączka 7 wrzesnia i teraz nadal czekam
Mój już przegiął, może twój będzie bardziej litościwy xdno to w sumie ten sam cykl co u mnie. Ciekawe czy się wydłuży, ale 8dc miałam już pęcherzyk 10mm. Może się trochę spóźnć, ale niech nie przegina
no generalnie jak ma być ta histero to może się spóźnć, bo trochę się pomylłam i ustawilii mi ją na 8 lisopada, a to jednak troche za późno, jakby okres przyszedł o czasie. Zobaczymy.Mój już przegiął, może twój będzie bardziej litościwy xd
Zaciskam mocno za drugiego kropka, niech się mocno trzyma ,teraz musi być dobrze!️️za 15 min już nie mogę wytrzymać, za dużo wypiłam
Jest! To teraz trzymamy kciuki żeby się kropek pięknie głęboko wgryzał i został na 9 mscZ ciekawości zrobiłam test czy wyłapie betę 9,6 i cień jest
Gratulacje! Niech się teraz dzidzia trzyma mocno i rośnie jak na drożdżachU mnie 6 dpt beta 9,6
No takiej małej to jeszcze nie miałam ciekawe co z tego wyniknie progesteron 25
To szybko masz. Mi mówił w sobotę że pęcherzyki 19-20mm i jutro mam usg rano i badanie krwi. Dodał mi Orgaluten. Wstępnie mam punkcję w czwartek. To będziemy iść równo oby nam się udało.Zaciskam mocno za drugiego kropka, niech się mocno trzyma ,teraz musi być dobrze!️️
A ja po wizycie już pecherzyki w okolicach 20-22mm , dzisiaj o 22 Ovitrelle i 2x Decapeptyl no i w środę o 10 punkcja. Wyniki proga I E2 powinny być wieczorem.