Dzis masz 7dpt? Ja badam jutro krew dla kliniki, a wiem że się nie udało od 7-8dpt, tylko to był mój 4ty transfer niezłej blastki... trzeba sir podnieść i walczyć dalej..Twój dopiero pierwszy także spokojnie..Staram się jakoś pozytywnie trzymać, ale ciężko jest generalnie z wiedzą jak u innych dziewczyn to wygląda i że one miały jakąkolwiek kreskę w 7 dpt...
reklama
Agunia1401
Moderator
Nie, ale nie widzę różnicy przy robieniu testu, jak jest ciąża to test nie wykryje zbyt wczesnej ciąży. Niektóre kobiety mają wysoki poziom hormonu i wykryje Ty masz dużo moczu bo pijesz i już mniejsze stężenie, mniej dokładny test. BetaHcg jest najdokładniejsze.Ale to było in vitro?
Bolilol
Fanka BB :)
jedziesz, maleńka!!Transfer w poniedziałek 12:30
Bolilol
bardzo mi przykroTak mój pierwszy transfer, mam jeszcze 5 . Miałam duże nadzieje bo obstawiona lekami itd... Trochę mnie to podłamało.
kaapo
A badaliście immunologię? U nas 5 inseminacji mimo idealnych wyników totalne zero, potem pierwszy transfer beta 4, więc to jak 0. Okazało się, że mam bardzo duży współczynnik ataku zarodka, a bardzo niski obrony, przyjęłam szczepienia i kolejny transfer się udał, wróciliśmy po 3 latach po ostatni zarodek, jedynie badając allo, wynosiło tyle co po szczepieniach, czyli po pierwszej ciąży się utrzymało i póki co transfer udany, dzisiaj 8tc.Dzis masz 7dpt? Ja badam jutro krew dla kliniki, a wiem że się nie udało od 7-8dpt, tylko to był mój 4ty transfer niezłej blastki... trzeba sir podnieść i walczyć dalej..Twój dopiero pierwszy także spokojnie..
fckathy
Który parametr odpowiada za atak zarodka?A badaliście immunologię? U nas 5 inseminacji mimo idealnych wyników totalne zero, potem pierwszy transfer beta 4, więc to jak 0. Okazało się, że mam bardzo duży współczynnik ataku zarodka, a bardzo niski obrony, przyjęłam szczepienia i kolejny transfer się udał, wróciliśmy po 3 latach po ostatni zarodek, jedynie badając allo, wynosiło tyle co po szczepieniach, czyli po pierwszej ciąży się utrzymało i póki co transfer udany, dzisiaj 8tc.
Cross match . tak mi się wydajeKtóry parametr odpowiada za atak zarodka?
amusedxxx
ogólnie to w internetach wczytywałam że niektóre dziewczyny stosują go doodbytniczo i że tak też można, już chyba zacznę to mocno rozważaćNo niestety, ten prog utrudnia nieco życie w kontekście czystości, zgadzam się ja zmieniam majtki 3 razy dziennie takie życie trzymam kciuki, żeby tym razem prog się utrzymywał na ładnym poziomie.
Dziewczyny z mutacją pai-1 w homozygocie - jakie macie zalecenia dot. leków? Macie acard 75, 150 czy heparynę?
amusedxxx
A masz podchodzić na cyklu naturalnym?U mnie dalej brak okresu, 33 dzień cyklu. Wściekła jestem, pewnie dostanę tak, że transfer wypadnie na 1 listopada, a nie wiem jak moja klinika wtedy działa…
reklama
fckathy
To u mnie nie wchodzi w grę. Jak miałam przy biopsji endo i drożności podany przeciwbol doodbytniczo to był dla mnie mega hardkor i lało się potem ze mnie niemiłosiernie. Ale mi tez ten prog dopochwowo jakoś bardzo nie przeszkadza, wiec mysle, ze u jednych po prostu lepiej tak, a u drugich inaczej. Ale widzę, ze ten cyclogest to taki duży czop, to może rzeczywiście wygodniej do odbytu… utrogestan to taka zwykłego rozmiaru owalna pigułka.ogólnie to w internetach wczytywałam że niektóre dziewczyny stosują go doodbytniczo i że tak też można, już chyba zacznę to mocno rozważać