reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Nie podłamuje się, testy nie są wyznacznikiem idz na betę. Jest dość wcześnie, moja pierwsza ciąża, donoszona bez komplikacji ja miałam tydzień po spodziewanej miesiączce rano taka kreskę jakby woda namalowal na papierze, wyrzuciłam test bo pomyślałam że nic z tego, okres się opóźnia. Dopiero później przeczytałam na internecie że nawet blada kreska ledwo widoczna jest ok. Idź na będę, postaraj się dzisiaj pozytywnie myśleć.
Staram się jakoś pozytywnie trzymać, ale ciężko jest generalnie z wiedzą jak u innych dziewczyn to wygląda i że one miały jakąkolwiek kreskę w 7 dpt...

reklama
Tak mój pierwszy transfer, mam jeszcze 5 ❄️. Miałam duże nadzieje bo obstawiona lekami itd... Trochę mnie to podłamało.
Nie poddawaj się, mi udało się za drugim podejściem i z perspektywy czasu i porównania transferu od razu po stymulacji: duża ilość leków, zastrzyki, cała opuchnięta itp. a teraz z jednym lekiem na dzień i bez objawów, to myślę że teraz był ten odpowiedni czas na pozytywna betę. Zobaczysz przy kolejnym razie organizm będzie bardziej wypoczęty, odsapnie trochę od czasu po stymulacji i wtedy się uda 😊😊 🤞 🤞

Staram się jakoś pozytywnie trzymać, ale ciężko jest generalnie z wiedzą jak u innych dziewczyn to wygląda i że one miały jakąkolwiek kreskę w 7 dpt...
Idź jutro na betę, może zarodek leniwy. Ja w swojej rozpaczy przeczytałam pół internetu i u jakiejś Pani beta ruszyła w 8dpt a 7dpt miała 0 🤷‍♀️ Generalnie ja mam Premony i podobnie mi sie wybarwiaja (W środku biało a obwódka jakby cień? Chyba ze już mam schizy😹🫣).
@Agunia1401 po IVF czy naturalnie ?

reklama
Do góry