reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Rozumiem :( przykro mi, że źle się po nim czujesz. To jedyny prog, który masz? Jak masz rozpisane dawkowanie teraz?
W sumie nawet nie że się źle czuję, ale mega nie lubię tej formy. Cały czas się czuję po aplikacji tak nieświeżo ;) dawkowanie mam to samo na razie 2x1 cyclogest i 3x1 duphaston a jak wyjdzie próg niski w dniu transferu to dostanę zastrzyki

Nie podłamuje się, testy nie są wyznacznikiem idz na betę. Jest dość wcześnie, moja pierwsza ciąża, donoszona bez komplikacji ja miałam tydzień po spodziewanej miesiączce rano taka kreskę jakby woda namalowal na papierze, wyrzuciłam test bo pomyślałam że nic z tego, okres się opóźnia. Dopiero później przeczytałam na internecie że nawet blada kreska ledwo widoczna jest ok. Idź na będę, postaraj się dzisiaj pozytywnie myśleć.

Ale to było in vitro?

W sumie nawet nie że się źle czuję, ale mega nie lubię tej formy. Cały czas się czuję po aplikacji tak nieświeżo ;) dawkowanie mam to samo na razie 2x1 cyclogest i 3x1 duphaston a jak wyjdzie próg niski w dniu transferu to dostanę zastrzyki
No niestety, ten prog utrudnia nieco życie w kontekście czystości, zgadzam się 😅 ja zmieniam majtki 3 razy dziennie 😅😅 takie życie 😵‍💫 trzymam kciuki, żeby tym razem prog się utrzymywał na ładnym poziomie.

Dziewczyny z mutacją pai-1 w homozygocie - jakie macie zalecenia dot. leków? Macie acard 75, 150 czy heparynę?

No niestety, ten prog utrudnia nieco życie w kontekście czystości, zgadzam się 😅 ja zmieniam majtki 3 razy dziennie 😅😅 takie życie 😵‍💫 trzymam kciuki, żeby tym razem prog się utrzymywał na ładnym poziomie.

Dziewczyny z mutacją pai-1 w homozygocie - jakie macie zalecenia dot. leków? Macie acard 75, 150 czy heparynę?
Ja mam acard 75 z córka również miała i z córką brałam do 38 tyg ciąży

reklama
Do góry