reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

No właśnie mi co drugi zastrzyk robi siniaka na zewnątrz. A w środku każdy. Nawet nie muszę pamiętać po której stronie powinnam danego zrobić zastrzyk bo wystarczy dotknąć i wiadomo że po drugiej stronie tym razem niż tam gdzie boli.

@Lea2022 ja też nienawidzę tego przelewania, zmieniania strzykawek. Brrrr. Pobieram igła 700, zmieniam na 400 albo 450mm.
To chyba ten lek już tak ma :/ kurde, jakby nie mogli zrobić już gotowych strzykawek 🙈 mąż co drugi dzień pyta się jak długo ma mi to podawać 😹

reklama
Mam do Was pytanie natury psychologicznej - jak sobie radzicie ze skupieniem się na normalnych czynnościach? Mam wrażenie, że im bliżej punkcji tym trudniej mi jest myśleć o czymś innym, przez co dużo wolniej pracuję. Dzisiaj z zaplanowanych 5 rzeczy zrobiłam 2..... Macie jakieś sposoby na to jak oderwać głowę od myślenia?

Ale powiem Wam, że nie jestem smutna, zła ani załamana. Wręcz przeciwnie - cieszę się z tego jednego walczącego jak lew bąbelka. To jest najbardziej realna szansa na dziecko jaką kiedykolwiek miałam. Więc to dalej daje mi radość. A ze mi się chce płakać, rzygać, krzyczeć - to jest taki koktalj emocji, hormonów, a i duphaston dokłada swoje trzy gorosze... Ale dobrze. Mamy szansę. Jedna szansa to więcej niż zero.

Ale powiem Wam, że nie jestem smutna, zła ani załamana. Wręcz przeciwnie - cieszę się z tego jednego walczącego jak lew bąbelka. To jest najbardziej realna szansa na dziecko jaką kiedykolwiek miałam. Więc to dalej daje mi radość. A ze mi się chce płakać, rzygać, krzyczeć - to jest taki koktalj emocji, hormonów, a i duphaston dokłada swoje trzy gorosze... Ale dobrze. Mamy szansę. Jedna szansa to więcej niż zero.
Jest jeden super mocny jak Mama i Tata ❤️💙.
Wiem, że liczyłaś na te 2 i tego 3 ciego co walczył ale ten jeden jest najsilniejszy, wytrwał dla Ciebie i będzie na Ciebie czekał, a potem już 9 Nudnych miesięcy 🤞❤️.

reklama
Do góry