reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

albo w październiku albo w listopadzie, muszę widzieć jak mi usg z pracą będę kolidować :)
Narazie czekam na luzie na okres i będę myśleć. I wiecie co? Wypije se drina! 😂
Więc poczekam do listopada 🤞
Tylko nie przesadź z etanolem bo zaraz Ci organizm siądzie i możesz raka dostać a przecież nie chcemy tego huhuhu 😁😁🤣🤣

reklama
Hej dziewczyny. Nie wiem jak u Was, ale u mnie wszyscy dookoła chorują no i dopadło i mnie. Na razie ból gardła i osłabienie. Zobaczymy. Jutro zostaje na pracy zdalnej w domu, żeby się wygrzać. Nie mogę się rozchorować przed transferem 😲

Hej dziewczyny. Nie wiem jak u Was, ale u mnie wszyscy dookoła chorują no i dopadło i mnie. Na razie ból gardła i osłabienie. Zobaczymy. Jutro zostaje na pracy zdalnej w domu, żeby się wygrzać. Nie mogę się rozchorować przed transferem 😲
ja mam jutro transfer, a mój syn chory. Dziś byliśmy u lekarza i mam zwolnienie na niego:( mnie też boli gardło

U nas też wszyscy chorują dookoła :( Woda z solą i płukaj gardlo. Na prawdę działa :)

U mnie też wszyscy chorują jak szaleni.. ja mam lekki katar i ból głowy od kilku dni, ale walczę z tym bo też nie chce rozchorować się przed punkcją

30 września szykujcie się na live :)

U nas też wszyscy chorują dookoła :( Woda z solą i płukaj gardlo. Na prawdę działa :)
Zawsze przeraża mnie płukanie gardła woda z solą czy z sodą bo mam od nich odruch wymiotny 😅 Mam nadzieję że Febrisan, Orofar Max i herbata z dużą ilością miodu mi pomoże 😛 Jak jutro nie będzie lepiej to będę próbować płukać 😅

reklama
Do góry