Odroczony , progesteron 1,1 . Pani doktor powiedziała że nie chce ryzykowaćA transfer na świeżo czy odroczony?
reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Super! Niech się wgryza! Kiedy masz zrobić betę w klinice? I czy będziesz robić jakieś testy wcześniej dla siebie? jakimi igłami będziesz wstrzykiwać prolutex?Melduje , że kropek na miejscu . Teraz to czekanie prog 15,15 dołożyła prolutex
Lea2022
Moderator
W tej trudnej sytuacji to chyba dobre wieści?Dobra beta 27,1. Mogę odstawiać leki i przyjść na wizytę jak będę miała okres. A w razie jakby coś z terminami nie pasowało, to od 2dc mam zacząć brać estrofem w razie co i przyjść jak najszybciej.
Jak się czujesz?
amusedxxx
Już chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…W tej trudnej sytuacji to chyba dobre wieści?
Jak się czujesz?
Lea2022
Moderator
Ta beta jest maleńka, więc powinna zejść raz dwa. Trzymam mocno kciuki, żeby szybko poszło!Już chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…
Silna babka z Ciebie podziwiamJuż chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…
Gosia0132
Mam nowa paczke testów z amazona wiec betę kazali zrobić 04.10. U mnie teraz wleciał teraz 50 Prolutexu. Chciałam oszukać system i jednym kluciem, ale zabronili. Hmmm ja z kliniki dostałam igle (z szarą główka?) i super wchodzi. U mnie problem taki, że nie mam siniaka ale w środku boli jak siniakSuper! Niech się wgryza! Kiedy masz zrobić betę w klinice? I czy będziesz robić jakieś testy wcześniej dla siebie? jakimi igłami będziesz wstrzykiwać prolutex?
reklama
raisonnablement