reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam nowa paczke testów z amazona wiec 😎😏 betę kazali zrobić 04.10. U mnie teraz wleciał teraz 50 Prolutexu. Chciałam oszukać system i jednym kluciem, ale zabronili. Hmmm ja z kliniki dostałam igle (z szarą główka?) i super wchodzi. U mnie problem taki, że nie mam siniaka ale w środku boli jak siniak 🤦🏼‍♀️
No właśnie mi co drugi zastrzyk robi siniaka na zewnątrz. A w środku każdy. Nawet nie muszę pamiętać po której stronie powinnam danego zrobić zastrzyk bo wystarczy dotknąć i wiadomo że po drugiej stronie tym razem niż tam gdzie boli.

@Lea2022 ja też nienawidzę tego przelewania, zmieniania strzykawek. Brrrr. Pobieram igła 700, zmieniam na 400 albo 450mm.

Wyglada na to, że mamy jedną, jedyną szanse
❄️ 🥺
Ufff 🤍 Jak się czujesz z taką informacją? Domyślam się, że liczyłaś na więcej, ale ten mrożaczek to w końcu faktycznie realna szansa na dziecko, po tylu latach starań. Z całego serca życzę Ci, by ten jeden jedynh mrożaczek był wszystkim, czego Wam potrzeba, by w końcu dojsc do celu

No właśnie mi co drugi zastrzyk robi siniaka na zewnątrz. A w środku każdy. Nawet nie muszę pamiętać po której stronie powinnam danego zrobić zastrzyk bo wystarczy dotknąć i wiadomo że po drugiej stronie tym razem niż tam gdzie boli.

@Lea2022 ja też nienawidzę tego przelewania, zmieniania strzykawek. Brrrr. Pobieram igła 700, zmieniam na 400 albo 450mm.
Ja robię tymi wymienionymi w ulotce, ale jak wbiję za głęboko to boli, jak za płytko to swędzi i czerwona plama, nie mogę się do końca powietrza wyzbyć... Za takie pieniądze to serio mogliby to w gotowych strzykawkach sprzedawać.

Ufff 🤍 Jak się czujesz z taką informacją? Domyślam się, że liczyłaś na więcej, ale ten mrożaczek to w końcu faktycznie realna szansa na dziecko, po tylu latach starań. Z całego serca życzę Ci, by ten jeden jedynh mrożaczek był wszystkim, czego Wam potrzeba, by w końcu dojsc do celu

wiem, że to nie wynik którego oczekiwaliście. I pozwól sobie na opłakanie tego mniej optymistycznego wyniku hodowli. Ale pamiętaj, że macie jednego mrozaczka i dalej jesteście w grze! Ja w niego mocno wierzę ❤️🤞🥹
Czekam, aż dojade do domu i idę sie rozryczeć. Czuje sie przytloczona, wykończona czekaniem. Najchętniej bym sie zrzygala i poszla spać.

Ja robię tymi wymienionymi w ulotce, ale jak wbiję za głęboko to boli, jak za płytko to swędzi i czerwona plama, nie mogę się do końca powietrza wyzbyć... Za takie pieniądze to serio mogliby to w gotowych strzykawkach sprzedawać.
Właśnie się zastanawiałam z czego to wynika że nie robią tego od razu w penie :/ może napiszmy do nich apel o zmianę 🤣

reklama
Mi w jednej aptece panie od razu dawały komplet igieł i strzykawek a jak zmieniłam aptekę ze względu na cenę prolutexu to wszystko kupiłam na allegro a te cienkie igły to był rozmiar 0.3x13mm(takie jak mi panie w poprzedniej aptece dawały)

Ostatnia edycja:
Do góry