Aileen31
Fanka BB :)
Uuuu superancko Obyśmy skończyły z czerwcowymi dziećmija w środę 8dc to będziemy podobnie transferować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuu superancko Obyśmy skończyły z czerwcowymi dziećmija w środę 8dc to będziemy podobnie transferować
ta, ale się nie doczekałam odpowiedzi od lekarza. W pn konsultacja to będę wiercić dziurę w brzuchu żeby mi dała coś innegoA dzwoniłaś do kliniki? Może serio by Ci zmienili na lepszą formę doustnego…
Serio serio super wynik@Aileen31 serio? No to w poniedziałek dzwonię do kliniki z chyba z dobrymi wieściami, tam będzie drugie badanie. Aż mam dreszcze, bo nie wierzę, że po jednej próbie i z 1 komórka przetrwala się udało
Trzymam kciuki za Ciebie
U mnie już zakupiona, dziś w primarku kupiłam grube skarpety na grzanie stóp po transferzeJa tam właśnie szukam koszulki z ananasem na transfer
To prawda. Chciałoby się kupić kwas foliowy i zajść do trzeciego cyklu starań nic nie poradzimy... Dobrze, że procedura jest refundowana, to jednak ogromna oszczędność.One mówią, że najlepiej 2x w tygodniu i tak chodzę, teraz podnieśli trochę ceny
Można pójść z torbami w pogoni za maluchem...serio
ściskam Kochana, jak się czujesz?ta, ale się nie doczekałam odpowiedzi od lekarza. W pn konsultacja to będę wiercić dziurę w brzuchu żeby mi dała coś innego
Mam to samo! Choć ja czekam na stymulację, nie wiem jak wytrwam do początku listopada. Te bety pozytywne to jakiś nowy powiew nadzieiBosz dziewczyny ja już chce transfer Te wasze bety mnie tak napędzają W środę w 11 DC mam monitoring zobaczymy
Dobrze, dzięki zrobiłam ostatni test jaki miałam w domu, kreska ciemniejsza więc gitściskam Kochana, jak się czujesz?
Ja miałam w brzuch.Dziewczyny jak wstrzykiwalyscie Orgalutran? W ulotce jest napisane, że najlepiej w udo. Czy może być w brzuch?