reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja nie płaciłam za proga :) robiłam trzy razy proga i betę z programu :) wcześniej zrobiłam dwa razy proga na własną rękę w swoim labo i lekarz widział potrzebę kontrolowania więc nie płaciłam robiąc w klinice :)
To ja już nie wiem 🙈 mi lekarka powiedziała, ze mam sama sobie w labie zrobić hcg (nie u nich) i wysłać im wynik 🤦🏼‍♀️ rozumiem intencje, aby specjalnie do nich nie jechać ale mam małe wątpliwości 😅

To ja już nie wiem 🙈 mi lekarka powiedziała, ze mam sama sobie w labie zrobić hcg (nie u nich) i wysłać im wynik 🤦🏼‍♀️ rozumiem intencje, aby specjalnie do nich nie jechać ale mam małe wątpliwości 😅
ja zawsze robię u siebie betę bo mam Daleko do kliniki i tak lekarz ze mną ustalił

ja chodze dosc regularnie, do lekarzy, one chyba sa z Mongolii.
Czy mi pomoglo w procesie ivf? Nie wiem. Na pewno czuje sié spokojniejsza i mnie nerwowa.
AMH mi wzrosøo, ale nie wiem czy to jest kwestia q10, antyoksydantow czy tego ze krew oddalam w punkcie gdzie odrazu badaja a nie przewoza
Czytaj opinie, ja nie poszlabym do pierwszego z brzegu.
Na pewno trzeba zwrocic uwage jakich igiel uzywaja chodzi o to czy sa jednorazowe.
Te lekarki mówiøy ze sporo kobiet przychodzi ale i mezczyzn.
I podobno u faceto na plemniory aku dziala rewelacyjnie.
Tylko nie uprzedziøa go ze igle wbila gdzies w srode pupki. Do tej pory mam zrywy ßmiechu
no i moj, powiedzial, ze nigdy wiecej, nie dziwie sie :D ja namawiam

W wrzesniu zaczelam kolejná sesje, jedna sesja to jakies 12 do 15 zabiegów.
Babki zawsze wlaczaja mi taka lampe infraed chyba (?) tylko na brzuch.

jak jestes z Warszawy to mogé ci polecic ten gabinet
Dziękuję bardzo!
Ja akurat jestem z Katowic, ale na pewno będę się rozglądać ☺️
Nie wiem czy mojego namówię, ale raczej nie będę wspominać o igłach w dziwnych miejscach 😅

Co ile chodzisz? Raz w tygodniu?

Dziękuję bardzo!
Ja akurat jestem z Katowic, ale na pewno będę się rozglądać ☺️
Nie wiem czy mojego namówię, ale raczej nie będę wspominać o igłach w dziwnych miejscach 😅

Co ile chodzisz? Raz w tygodniu?
One mówią, że najlepiej 2x w tygodniu i tak chodzę, teraz podnieśli trochę ceny :(
Można pójść z torbami w pogoni za maluchem...serio

Dziewczyny,mam pierwsze wyniki bety i progesteronu, pomóżcie mi to posklejać w całość czy jest dobrze, jestem 9 dpt.

Załączniki

• Screenshot_20240920_174715_Drive.jpg
    Screenshot_20240920_174715_Drive.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 136
  • Screenshot_20240920_174643_Drive.jpg
    Screenshot_20240920_174643_Drive.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Do góry