reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@Aileen31 serio? 🥹😃 No to w poniedziałek dzwonię do kliniki z chyba z dobrymi wieściami, tam będzie drugie badanie. Aż mam dreszcze, bo nie wierzę, że po jednej próbie i z 1 komórka przetrwala się udało 😃
Trzymam kciuki za Ciebie 😉
U mnie Z pierwszej procedury przetrwał jeden zarodek - dziś ma dwa lata 🙈
Gratuluję wyniku 💪🏼🧡

A macie zarodki?
To chyba do mnie pytanie- tak, mam dwie ❄️❄️🥹 chciałabym wrócić po oba, nie łudzę się, że będę mieć wszystkie trzy transfery udane 🫣 ale nie chciałabym zostawiać zarodków w klinice. Jesli te dwa transfery się nie powiodą to nie będziemy już więcej podchodzić do procedury, będziemy mieć jedynaka :)
To ja po 4 transferach i ostatnio wchodzę a pani: znowu pani ( i się śmiejemy), bo szłam przełożyć wizytę.😂
Ej czyli kłamałaś że nie lubisz dzwonić..😅
Haha, nieeee, po prostu z nimi się jakoś dobrze rozmawia! 😂
moja cała procedura przebiegała błyskawicznie, bo chyba jakoś w styczniu poszliśmy pierwszy raz do kliniki, w lutym zaczęłam stymulację a 2 marca miałam transfer, więc ja byłam u nich przez miesiąc 2-3 razy w tygodniu, to po czasie już w progu mnie witali po imieniu 😀

Dzwoniłam dziś do kliniki i u nas wizyta kwalifikacyjna +/- dwa tygodnie czekania więc super, szybciutko. Śmiesznie, bo zadzwoniłam tylko z tym jednym pytaniem i się nie przedstawiłam, a pani zaczęła do mnie mówić po imieniu i zapytała czy będę chciała wizytę u tego lekarza co poprzednio - wiem, że na pewno system im mnie wyświetlił ale poczułam się jakby mnie wrzucili do książki z kontaktami 😀 dzwoniłam do nich tyle razy w czasie procedury, że chyba mają mnie w szybkim wybieraniu pod jedynką🤣
Jeju mnie też już wszystkie położne i panie z recepcji znają z imienia i nazwiska 😬

wczoraj wieczorem rozmawiałam z mężem na temat naszej ulubionej apteki 🤣 bo panie tak super zawsze wydają od razu igły i strzykawki do prolutexu bez pytania 🤡

Jeju mnie też już wszystkie położne i panie z recepcji znają z imienia i nazwiska 😬

wczoraj wieczorem rozmawiałam z mężem na temat naszej ulubionej apteki 🤣 bo panie tak super zawsze wydają od razu igły i strzykawki do prolutexu bez pytania 🤡
Też mam taką aptekę 🤣 dzień dobry z imienia, co potrzeba 😁 a najlepsze że od domu mam ją oddalona 30km ale zawsze mają "na miejscu" hormony i wiem, że tam wieczorem dostanę jak potrzebuje na już

No tak, jednego dnia człowiek jest piękny i młody a nagle budzi się i ma ulubiona aptekę i jara go kupno nowego mopa🤣🤣🤣 kiedy to się stało 🤣

ogólnie powiem Ci, że spoko. Po tym telefonie do kliniki jakoś poczułam odciążenie głowy. Nie myślę już tyle o zarodkach, nie dłuży mi się aż tak. No i niedługo poznamy wynik. Mam ogromną nadzieję, że 2 się zamrożą, albo chociaż ta jedna... no nic. Czekam co życie przyniesie :)

reklama
Do góry