raisonnablement
Fanka BB :)
Nieśmiało zmienię temat, chociaż tematyka wciąż ta sama kiedy najszybciej po transferze wyszła wam pozytywna beta oraz test ciążowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Besins nigdy nie brałam, ale Utrogestan wychodzi w krwi. Z Utrogestanem jest też taka dzika akcja, że można go brać dopochwowo i doustnie, więc warto dobrze przeczytać zalecenia od lekarza Duphaston na pewno nie wychodzi w badaniu z krwi.Kochana a podpowiesz mi czy utrogestan i progesteron besins wychodzi we krwi?
Bo mi tak lata progesteron że nie czaję o co chodzi
To ja Wam wrzucę tabelkę, którą kiedyś znalazłam Pamiętajcie proszę, że to tylko statystyka.Nieśmiało zmienię temat, chociaż tematyka wciąż ta sama kiedy najszybciej po transferze wyszła wam pozytywna beta oraz test ciążowy?
To mój aktualny transfer z 10 lipcaPierwszy test 5 dpt i każdy kolejny dzień.Nieśmiało zmienię temat, chociaż tematyka wciąż ta sama kiedy najszybciej po transferze wyszła wam pozytywna beta oraz test ciążowy?
Świetnie <3 był 5 dniowy zarodek? Ja chyba pójdę na bete 7dpt, bo idę wtedy na koncert więc wolę wiedzieć co i jakTo mój aktualny transfer z 10 lipcaPierwszy test 5 dpt i każdy kolejny dzień.
Beta 6dpt 43
Zobacz załącznik 1650130
Ja mam doustnie utrogestan.Besins nigdy nie brałam, ale Utrogestan wychodzi w krwi. Z Utrogestanem jest też taka dzika akcja, że można go brać dopochwowo i doustnie, więc warto dobrze przeczytać zalecenia od lekarza Duphaston na pewno nie wychodzi w badaniu z krwi.
Progesteron generalnie jest skokowy, więc nie ma co aż tak szczegółowo go analizować.
Tak, 5 dniowyŚwietnie <3 był 5 dniowy zarodek? Ja chyba pójdę na bete 7dpt, bo idę wtedy na koncert więc wolę wiedzieć co i jak
Tak właśnie planuje, że będzie 7 i 9 dpt, a jakie u Ciebie były wskazania do invitro? To twoja pierwsza procedura i transfer? Cieszą mnie takie posty i motywują, dziękuję, że się tym podzieliłaś! Kiedy masz wizytę u lekarza z USG?Ja mam doustnie utrogestan.
Mialam sama luteinę i w dniu transferu miałam 27, tydzień później 18 dlatego dołożyła mi utrogestan i besins. Wczoraj progesteron 43,9
Zapytam na wizycie czy mogę odstawić besins bo się po nim kreci w głowie
Tak, 5 dniowy
Zrób tak żeby ci pasowało żeby po 2 dniach zrobić przyrost
Hej dziewczyny Ja już po wizycie, no generalnie delikatna hiperka, ale bardzo delikatna. Mam dosyć spore jajniki, Pani Doktor powiedziała że wyglądają jakbym miała 20 pęcherzyków a nie 11. Obraz USG typowy po punkcji, nic bardzo niepokojącego. Lekarka obstawiła mnie dodatkowymi lekami. Cyclogest dowcipnie 2 x dziennie, Progesteron doustnie 2 x dziennie, dzisiaj mam wziąć Dostinex tak na wszelki wypadek żeby hiperka się nie rozwinęła, clexane raz dziennie i badania laboratoryjne pobrane: morfologia, crp, d dimery i kreatynina.@Aileen31 daj znać po wizycie jak tam
1 procedura bo nam wyszło 8 zarodków ale niestety transfer nr 4Tak właśnie planuje, że będzie 7 i 9 dpt, a jakie u Ciebie były wskazania do invitro? To twoja pierwsza procedura i transfer? Cieszą mnie takie posty i motywują, dziękuję, że się tym podzieliłaś! Kiedy masz wizytę u lekarza z USG?
Trzymam kciuki, pewnie ten stan zapalny endometrium był powodem. U nas jak drugi raz się nie uda to też będę cisnęła o biopsję1 procedura bo nam wyszło 8 zarodków ale niestety transfer nr 4
1 transfer udany ale poronienie
2 transfer beta 0
3 transfer beta drgnela
Przerwa pol roku na badania immuno i biopsja endometrium- wyszło mega zapalnie , 4 antybiotyki. I teraz transfer 4 narazie udany
Lekarza mam dopiero za dwa tygodnie, nie chce iść wcześniej żeby się nie nakręcać