reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Oby w tym kolejnym cyklu udało Ci się wyspać terminy po 16, żebyś nie musiała kombinować z pracą - a może jesteś w stanie umówić je już teraz - bo tak +/- wiesz kiedy wystąpi miesiączka, więc może by się udało umówić termin z lekarzem jakoś sensownie - albo nawet rozpisać dokładny plan działania jeszcze w tym cyklu?
Póki co dostałam receptę na estrofem gdyby im się przypadkiem udało przetrwać, mam dzwonić w poniedziałek do embriologow i będę wiedzieć co dalej. Pani doktor mówi że nie będziemy robić kolejnej stymulacji tylko diagnostykę…. Więc pewnie się to przeciągnie
Czyli mówisz, że dziś w Katowicach sie widziałyśmy? 😅
Takk!! 😂😂 zdążyłam przełożyć termin z dzisiaj na 17go z uwagi na ten transfer dziś ale jak go odwołali to okazało się że nikt na nasze miejsce się nie zapisał i rzutem na taśmę nas przyjęli i wybłagałam żeby nas pani bez tego skierowania puściła 😍

reklama
Póki co dostałam receptę na estrofem gdyby im się przypadkiem udało przetrwać, mam dzwonić w poniedziałek do embriologow i będę wiedzieć co dalej. Pani doktor mówi że nie będziemy robić kolejnej stymulacji tylko diagnostykę…. Więc pewnie się to przeciągnie

Takk!! 😂😂 zdążyłam przełożyć termin z dzisiaj na 17go z uwagi na ten transfer dziś ale jak go odwołali to okazało się że nikt na nasze miejsce się nie zapisał i rzutem na taśmę nas przyjęli i wybłagałam żeby nas pani bez tego skierowania puściła 😍
A o której byliście? My tak chwilę po 12, ale nikogo nie było do pobrań, więc chyba Cie nie widzialam 😅 chyba, ze kojarzysz laske w okularach z mega wysokim typem też w okularach 😅

My po 13 :D ;) super, będziemy mieć wyniki w podobnym czasie ♥️ kojarzysz czy jeżeli mam konto w gyncentrum to będę widzieć wcześniej coś?

My po 13 :D ;) super, będziemy mieć wyniki w podobnym czasie ♥️ kojarzysz czy jeżeli mam konto w gyncentrum to będę widzieć wcześniej coś?
Muszę Cię zmartwić, bo nie zawsze wysyłają wyniki w tym samym czasie. @amusedxxx była w tym samym terminie co ja i już ma od dawna, a ja nadal czekam za niektórymi. Nawet dużo dziewczyn która była po mnie też już otrzymała, ale trzymam kciuki, żeby szybko przyszły :)

Z historii, które ja znam, z mojego otoczenia, kriotransfer na cyklu naturalnym był jak zwykły monitoring cyklu - 2 max 3 wizyty i też tylko wtedy badania krwi + transfer. Więc to pewnie zależy albo od konkretnego przypadku albo od kliniki.
bardzo możliwe

reklama
Do góry